Park halindeki motora...

Evvelki gün hava hafif yağmurluydu.
Ben de diğer 3 motosiklet sürücüsünün yaptığı gibi motosiklet yağmur altında duracağına
Tadilatta olan bir vakıf binasının demir iskele direklerinden birine çanta demirinden bağladım motoru
(Şuanda devam eden herhangi bir inşaat vs. yok zaten)

Vel hasıl-ı kelam akşam saat 9'da işten çıkıp motorun yanına gittiğimde burnuma bir benzin kokusu geldi önce yakınına vardığımda ne göreyim
ön siperlik camı parçalanmış
kafa karenajının sağ tarafında çizikler oluşmuş
Dijital göstergeye giden kablo alttan sökülmüş vaziyetteydi...

Gıcıklığına mı biri motora birşeyle vurup da yaptı da oldu yada meraklının biri üstüne binmeye çalışırken takozda duran motorun öne doğru yığılıp da darbe görmesine mi sebep oldu bilemiyorum
İşin garip yanı far camı sağlam, sağ aynada birşey yok sinyal de sağlam o nedenle sanki biri özellikle parçalamış gibi geliyor

2 kuruş yol parasından tasarruf etmek için bindiğim RTR 150 motosikletimin başı beladan kurtulmuyor...
Ya onca motorun içinde ben park cezası yerim ya benzinim çalınır yada böyle işler olur
Her zaman sabah akşam motosiklete binerken ayrı sürerken ayrı dua ederim ama... Allahın imtihanı işte...

İşin kötü yanı ilk etapta baya bir uğraştım jikleyle bile çalışmadı motor
üstelik motosikletin göstergesi çalışıyor ama hızı 0 sıfır gösteriyor
Bir sürü masraf çıktı başıma

Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum kısacası...

Son düzenleme:
Geçmis olsun milletin malina nasil zarar veriyorlar anlamis degilim anlamamda ben bir yere parkederken acaba arac surucu rahat cikarmi onu bile dusunuyorum nasil bi zihniyettir bu arkadas

Geçmiş olsun,
Arkadaşın dediği gibi güvenlik kamerası var mı diye bi göz atın,,,

Güvenlik kamerası olsa ne olacak tutanak olsa ne olacak haklı olsan ne olacak? Allah belasını versin bunların'da sigortaların'da ben hakkımı hiç birine helal etmiyorum onlarında bende hakkı varsa helal etmesinler bu ülkede kötü olacaksın.
geçmiş olsun kardeşim

hsk

Acaba çalmaya çalışıp da,çalamayınca da zarar verip kaçmış olabilirler mi ?

geçmiş olsun
keşke evin içinden görebileceğin bir yere kitleseydin üzerine 1 tane branda 2 tane çamaşır ipi daha iyi olurdu

Geçmiş olsun. Çalmak için düz kontak falan denedi herhalde yapamayınca da uzadı.

Bu tür başlıkları sevmiyorum hürriyet.com başlığı gibi olmuş park halindeki motora öyle bir şey yaptılarki :)

hocam daha önce de bu tür bi mevzu tartışıldı, araçların kapılarına, motorların kontaklarına japon sıkan motorcu(!) arkadaşlar var...
geçmiş olsun ne diyim.

sırf şu muhabbete aynı şekilde motoru bırakıcam çıkıcam binanın tepesine elimde bi sniper baktın adamın niyeti kötü indireceksin bunu bir de haber yapacaksın bak bi daha halleniyorlar mı onun bunun çocukları :)

Hepiniz sağolun arkadaşlar
Malesef Karaköy Bankalar Caddesinde meydana gelen bu olayda Vakıf bankın karşısında olmasına rağmen o tarafa bakan güvenlik kamerası vs. yok
İspark görevlisinin kulübesi de uzak kalıyor
Oraya park eden motorculara da sordum gören olmamış
Velev ki görseler ne işe yarayacak kasko yok sonuçta
sigorta/kasko 5 gün içerisinde tutanak tutturursan falan ilgilenir belki diye de okumuştum internetten
Ama buradaki karakol tam.... neyse işte bir keresinde plaka kayboldu diye işim düşmüştü bezdirdiler
Birdaha gitmem oraya
Olan oldu artık
Allah kimsenin alın teri parasıyla aldığı malına zarar getirmesin

Geçmiş olsun
Zabıt tutanak bişi tutturdun mu?? kasko yok demişsin zaten. Yapıcak bişi yok Allahından bulsunlar. Tekrar geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar