Geçen sene bundan önceki scooterimle oğlumu alarak Ağva'ya gitmiştim. Orada yolda değil kaldırıma scooterimi çıkardım direksiyon kilidini de unutmadan yanından ayrılıp başladık yürüyerek Ağva'yı gezmeye.
Bir kaç saat sonra baktım bir otobüsü yolun kenarına çekmişler yıkıyorlar ve gördüğüm kadarıyla scooterim yer değiştirmiş otobüsün uzağına çekilmiş. Oğluma döndüm bizim motor yer değiştirmiş gibi geldi bana acaba sencede öylemi? Diye sordum yok baba aynı yerde (maalesef oğlum fazla dikkat etmemiş) Bu konuşmalarımızı duyan otobüsü yıkayan eleman evet dedi motorunuzu ben ileriye götürdüm yıkama yaparken zarar görmesin diye..
Öyle dedi ama benim asabım bozuldu bir kere nasıl götürdün kardeşim bunu oraya kilitliydi dedim. Ön tekerleği kaldırdım götürdüm abi dedi. Ben denedim başaramadım götürdüğü mesafe en azından 4 mt.var.Neyse scooterim zarar görmemiş.

Bir scooterime birde elemana pis pis bakıp söylenmeye başladım bu sefer gönlümü almak için abi motoru kaça aldın çok güzelmiş bende almak isterim demeye başladı. Kısacası böyle bir olay yaşamış oldum gerçi istese bu işi yaptığını söylemez bende bilmezdim en azından açık sözlüymüş diyorum.