Park halinde kaza..

geçmiş olsun.... inşallah masraflarını karşılatra bilirsin vurup kaçan karaktersiz insana...

Geçmiş olsun kardeşim, neyseki elinde araç bilgileri var.
Diğer arkadaşların da dediği gibi, üzerine kayıt yapılmadan kamera görüntülerini ele geçirmeye bak. En azından yetkili kimse, ne kadar süre kayıt yapıldığını öğren, gerekiyorsa durumu anlat, gelip silinmeden sana kayıtları versin.
Aranıp bulunduğunda, kayıtlar ve görgü tanığı ile karşısına çıkıldığında çarpıp kaçan şerefsizin tavrını merak ediyorum. İnsanlar parayı kolay kazanıyor sanki, haysiyetsiz mahluk..

kamera kaydı çok önemli. şerefsizin biri bana yolda giderken vurup kaçmıştı, plakayı aldım, savcıya bile gittim ama kimsenin umurunda değil.

büyük ihtimalle motor işte devrildiyse kaldırırsın hiçbişeyi kalmaz düşüncesiyle çekip gitmiştir.. :/

tüm evrakların tamamsa elindekiler plaka ve görgü tanığı varken ,düşünecek ne varki ?

Çok geçmiş olsun, çarpanın bulunması ve masrafların karşılanması birazcık olsun içinizi rahatlatır umarım.

Motosikleti
Hornet
Herkesten Allah razı olsun..
Hafta sonu olması nedeniyle yarını bekliyorum..
Yarın sabah gidip suç duyurusunda bulunucam..

kamera kaydının olması bir avantaj ama illa olması gerekiyor diye bir şart yok. o yüzden kamera kayıtlarını elde edemezsen canını sıkma. bölge karakoluna şikayette bulunup şahitleri gösterirsen o aracı bir çevirmeye denk geldiğinde bağlarlar.

geri adım atma, diğer motorun sahibinide ikna et. depodaki fındık kadar eziğide macunlatalım boyatalım diye seni ikna etmeye çalışırlarsa bunu kabul etme. adama yeni benzin deposu aldırt.

Son düzenleme:
kesin ya duymadım diyecek(iki motorum paldır küldür düşmesini), yada gariban ayağına yatacak.
Bu insanlar heryerde var galiba!

Motosikleti
Hornet
kamera kaydının olması bir avantaj ama illa olması gerekiyor diye bir şart yok. o yüzden kamera kayıtlarını elde edemezsen canını sıkma. bölge karakoluna şikayette bulunup şahitleri gösterirsen o aracı bir çevirmeye denk geldiğinde bağlarlar.

geri adım atma, diğer motorun sahibinide ikna et. depodaki fındık kadar eziğide macunlatalım boyatalım diye seni ikna etmeye çalışırlarsa bunu kabul etme. adama yeni benzin deposu aldırt.

Ben elimdeki bütün herşeyi götüriyimde gerisi hallolur gibime geliyor..
Ön camdakı bi taştan kalan çiziği sorun yapıyodum değiştiricem diyodum..
Depodaki eyiği hiç kabullenemem hele macun boya işi hiç girmem..2 sene servis garantili zaten..Suç duyurusunda bulunıyım adamla yüzleştirdiklerinde ben motoru servise bırakıyorum kardeşim..Sana faturayı yollarlar derim..1 ay motoruma binmem,serviste yatar olur biter..Kaçmasaydı düşünürdüm belki hatta bana bile kalmazdı..Toyota Versoya binen adamın kaskosuda vardır sigortasıda bekleseydi ya..

kesin ya duymadım diyecek(iki motorum paldır küldür düşmesini), yada gariban ayağına yatacak.
Bu insanlar heryerde var galiba!

Çarpan araç gariban aracı gibim bişey değil o konudanda rahatım..Vurmadım dersede kaskı kafasına geçirip bende vurmadım dicem..

plakayı yaz bana özelden...bi bakam adres nereymiş...savcılık bulana kadar ohoo bari biz ulaşalım suçunu inkar etmesin namussuz...kayıtlar varsa zaten sorun yok...işi fazla uzatmayız...kaskosu vardır inşallah...marka model ne...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Maalesef pratikte öyle bir şey yok. Gözümüzün önünde arkadaşımın park halindeki aracına çarptılar, adamı yakalayamadık. Polise gittik sadece tutanak tuttu. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsin ama hiç bir şey çıkmayacak boşuna uğraşma dedi. Zaten aracın kaskosu vardı. Kaskodan yaptırmak zorunda kaldık.

34AF9252 Toyota Corolla Verso seni bulucam sonrasını sen düşün..

Plaka No 34AF9252
Marka TOYOTA
Model 2011
Sahiplik Belge Tarihi 27/10/2010
Tescil Birimi AVCILAR
Renk 1 GRİ (Metalik Gümüş) Renk 2 BİLİNMİYOR
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti VAR
Hak Mahrumiyet Detayları
REHİNLİ (R)

Emrah sorgulanmasını istemiştide :mrgreen:

metehan abi bulacam diyorsa bulur... :)

bulamazsam insan evladı değilim...:cherry:

Plaka No 34AF9252
Marka TOYOTA
Model 2011
Sahiplik Belge Tarihi 27/10/2010
Tescil Birimi AVCILAR
Renk 1 GRİ (Metalik Gümüş) Renk 2 BİLİNMİYOR
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti VAR
Hak Mahrumiyet Detayları
REHİNLİ (R)

Emrah sorgulanmasını istemiştide :mrgreen:

aga emniyetten çıkar...toyota servislerinden çıkar...çıkaroğluçıkar yani bu şahıs...bakalım aradığımda tepkisi ne olacak...direkt kaçtığı için anasınamı söveyim yoksa arızaya geçmesinimi bekleyim...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar