Park halinde çarpma ve sonrası.

Herkese selamlar.Arkadaşlar kısa bişey soracağım.Bugün namazdan sonra,motorumu bi taksinin çapraz sol arka kısmına çektim.Zaten 5mt.yanında parkta oturuyorduk.Tam o esnada zart diye motor devrildi.Taksici ne zaman geldi anlamadık.Aynaya falan bakmamış.Neyse sağ alt grenaj kırık ,sağ sele altı çizik,eksoz kamuflajı içe göçmüş.Helalleşelim gidelim bişey olmaz bundan dedi.Helalleşmem dedim,sen olsan ne yapardın dedim,çeker giderdim dedi.Yok ya dedim,50 ytl ver git o zaman dedim.Polis çağır dedi.Çağırdık gelmek üzereyken,ehliyet filan varmı dedi,merak etme herşeyim tam dedim.O esnada bende tutanak formu var dolduralım o zaman dedi.Neyse doldurduk ayrıldık şimdi ne yapmam lazım.

Son düzenleme:
Yok gelmedi formu doldururken aradılar bizde çağırmadık bidaha.

evraklarin eksiksiz ise servide gitmeli ve yaptirmalisin? Nedir merak ettigin?

Servisemi teslim edeceğim yani,onu sormuştum ,telefonda polis arkadaşlar net bilgi vermemiştide o bakımdan.Evrakların fotokopilerini al tamam dedi.Servise git falan demedi.Servise gidip evrakları verip motorumu bırakacağım,yani nasıl işlediğini bilmiyorum işlemlerin.

Teşekkür ederim arkadaşlar.Demekki servise gideyim.Onlardan bilgi alayım sonuçta işlemleri onlar yapıyormuş.İlk defa başıma gelince yani tutanağı kendimiz tutmak adına,bu nedenle ne yapmam gerktiğini anlamadım.Servis hasarı karşı tarafla teyid edip onaylayınca yapıyomuş.Sigorta görevlisi ile.

Son düzenleme:
aynı olay benımde başıma geldi sonraki süreç hakkında bilgi verirmsin

Karşı tarafın sigorta şirketiyle anlaşmalı bir servise götürürsen onlar herşeyi hallediyor, sen elindeki belgeleri onlara ver yeterli. Eğer anlaşmalı servis değilse sigorta şirketini bilgilendirmen gerekiyor, onlar fatura karşılığı ödeme yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar