Sağ olun. Maalesef motorun çalındığı kesin. Yedieminlerden vs çıkmadı. Yani motora çok üzülmedim. Bana vereceğini vermişti zaten ama çalınıp ziyan olması kötü oldu.
Eşe dosta arkadaşa da bel bağlamayın. Yani allahın tuzlasında motor iki gün yol kenarında yattı. Kaza sırasında ve sonrasında yanımda bir arkadaşım vardı. Benimle o ilgilendi çünkü arkadaşımın bir projesini yapıyorduk. Kazayı yapan o olsa motorunu iki gün yol kenarında bekletir miydi? Bekletmezdi. Benimki iki gün burnumuzun dibinde bekledi ve yine burnumuzun dibinden çalındı. O yüzden el elin eşşeğini türkü çağırarak arıyor. Siz işinizi sağlama alın trafiği arayın motorunuzu çeksinler. Yarın alırız şu gün alırız sen canını sıkma derlerse de arkadaşınıza söylesin yiyorsa kendi motorunu da aynı yere çekip bekletsin iki gün?
Ama sonuç olarak hata benim. Kendi işimi kendim yapacaktım...
Yanlış anlaşılmasın ben motoru don paça sürmüyordum. Kask, eldiven, korumalı mont, pantolon vardı üzerimde. Bot ve dizik yoktu ama. Dediğim gibi motosiklet üzerinde bileklerin, dizlerin vb uzuvların denk geldiği noktalar hep metal neredeyse. Yani kazaya da gerek yok motor olduğu yerde üstümüze devrilse kemik kırıyor.... Buna çare şart.
Ameliyat oldum bitti kurtuldum diye de sevinemiyorsunuz. Sağlığınız kimsenin çok özür dilerim ama skinde değil. Herkes işimi yaptım mı yaptım modunda. O yüzden her adımda başınıza en kötüsü gelecek şekilde hazırlanın. Bacağıma kim alçı yaptıysa beni mahvetti. İki gündür bu alçıda hata var dememe rağmen sallayan yok. Alçıya bakıyorlar ama bu alçı normal gözüküyor diyorlar.
Meali şu, ya boşuna uğraştırma bizi... ama sorun göremedikleri alçı yüzünden iki gündür uyuyamıyorum. En son alçının içine kendim parçalar kesip koydum.. alçı fiberglas gibi bişey. Yerine bandajlarla sarılıyor.
Sanki ilk defa alçı yapıyorlar. Bacağımı acıtan alçının gizemini 10 kişi çözemedi. Çok net bir şekilde neyin yanlış olduğunu anlattığım halde..
Ameliyat kesiklerinin içine giren plastik hortumlar var. Yaranın içindeki kanı vs dışarı atmak için. Süper bir insan yaramı dikerken bu plastik hortumu da içeriden yarama dikmiş. Bugün hortumu çıkarmak için hemşire hortuma var gücüyle asıldı. Dikişlere bağlı olan hortum bana ve dikişkere ne yaptı siz düşünün. Şimdi o süper arkdaş yüzünden yine ameliyata girmem gerek...
Yani diyeceğim o ki herşey bitene kadar sevinmeyin mümkünse. Adamın yapmaması gereken tek şey o hortumu yarama dikmemek... Yani bravo ne diyebilirim ki. Taburcu olmaya çantamı topluyordum şimdi bir iki saate yine ameliyata giriyorum...