Parça hakkında bir soru ? Karbüratör

http://i.hizliresim.com/D2nqdl.jpg

Buradaki hortum zamanında düşmüştü arkadaşlar bende orayı tıkadım küçük bir parça hortumla tamirciyede sordum bişi olmaz gittiği yerde tıkanıyor zaten dedi bugün oynadım biraz orayla orayı yarım tıkadığımda motorun devri yükseliyor kısacası orası ne işe yarar ve tamircide yaptırmalımıyım

katalizör ün geri dönüşü oradan motor hava alırsa rolanti düzensizleşir salaklar oraya uygun hortumu bulun takın bulamazsanızda oradan hava almayacak şekilde hortumun ucunu filan tıkayabilirsiniz ve motor çıkışından katalizörüde iptal etmelisiniz

katalizör ün geri dönüşü oradan motor hava alırsa rolanti düzensizleşir salaklar oraya uygun hortumu bulun takın bulamazsanızda oradan hava almayacak şekilde hortumun ucunu filan tıkayabilirsiniz ve motor çıkışından katalizörüde iptal etmelisiniz

motor çıkışını bulamadım ama kanuni breton motorum nerde olabilir ki internetteki resimlerde genelde silindir kapağı üstünde ama ben bulamadım

Orasını tıka ve kesinlikle açık olmasın tamirciye gerek yok

söylendiği gibi katalizör. ama burayla bitmiyor, hava filtresinin oradan katalizöre gelen, katalizörden üst kapağa giden ve resimdeki karbüratöre giden 3 adet bağlantısı var. hepsinin kapatılıp ona göre hava ayarı yapılması lazım en sağlıklı sonuç için.

Drifte yok galiba boyle bisey degilmi

drifte derken

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------

söylendiği gibi katalizör. ama burayla bitmiyor, hava filtresinin oradan katalizöre gelen, katalizörden üst kapağa giden ve resimdeki karbüratöre giden 3 adet bağlantısı var. hepsinin kapatılıp ona göre hava ayarı yapılması lazım en sağlıklı sonuç için.

en iyisi hortumları taktırıp ayarlatmak galiba performansı biraz düştü gibi motorun önde 17 arkada 34 dişli var motorun eskiden çok iyi giderdi şimdi 5. vitese attım mı motor gitmiyor

Motosikleti
XV250 - FZ6
Katalizator oldugunu sanmiyorum. Motorun vakumla calisan bir benzin besleme sistemi varsa, onu acip kapatan bir sistemin hortumu olabililir.
Hortumun kesilmeden once nereye girdigini bulup, tamir edilse iyi olur. Varsa benzin pompasina ya da benzin musluguna gidiyor olmali.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar