Bir çoğumuzun yarasını deşen bir başlık oldu. Öncelikle bunu düşünen arkadaşımıza teşekkürler:rendeer:
Ben de site yöneticilerimiz tarafından bu konuda ana bir başlık açılmasını ve alt başlıklar halinde her markanın ayrı ayrı yer almasının faydalı olacağını düşünüyorum. Böylece herkes kendi markası ile ilgili iyi ve kötü servisler ve satıcıları, yaşadıkları sorunları paylaşır. Bizlerde servisleri iyice tanır ve bu tip ahlaksız insanların ticaret hayatından silinmesi için gerekeni yaparız.
Müşteri velinimettir. Müşteri olmazsa onlar da olmazlar ama o ufak beyinlerinde bunu bile düşünemiyor zavallılar.
Yamaha gibi bir markaya bu servisler ve bu insanlar hiç yakışmıyorlar.
Siz sabırlıymışsınız adam bana aynı hareketi yapsa sorgusuz sualsiz dalarım.
Madem parası var pahalı hastanelerden birinde 10 gün tatil yapsın değilmi adam:queen:
Ben geçenlerde Kymco'nun birkaç bayisine gittim birde ne göreyim. Adamlar biz kaliteyiz isteyen alır istemeyen almaz havalarında takılıyorlar. Bir ilgisizlik bir garip havalar. Sanki satmak istemiyorlar motorları. Neyse Kymco'nun internet sitesini ziyaret ettim ve bize ulaşın diye açtıkları info mail adresine hem satıcıların bu durumunu anlatan hem de başka konuları da içeren bir yazı gönderdim. 5 kişiden okundu iletisi geldi bana ama 1 hafta geçmesine rağmen daha 1 tanesi tenezzül edipte cevap yazmadı.
Arkadaşlar işimiz çok zor. Japonu, Taiwanlısı, Korelisi, Çinlisi tüm markalarda benzer sıkıntılar var. Bu sitenin bilinçli tüketicileri olarak bunu daha sistematik, daha kolay takip edilebilir hale getirip paylaşımlarımızı ilgili yerlere gerekirse yurt dışındaki genel merkezlere ileterek bu adamları yola getirelim. Gelmeyenleri bitirelim.
Site yöneticilerimizin desteği ile bunu lütfen yapalım. Bu konu bu topicde muhabbetten ibaret kalmasın.