Paramız buna yetiyor ne yapalım arkadaşlar ?

İKİ BİN TL MOTORA AYIRACAK BUTCEM VAR , 100LUK CUPUM VARDI 15.000 KM YAPTIKDAN SONRA DEGISTIRMEK ISTIYORUM ARTIK YETMIYOR VE CHOPPER ISTIYORUM KIME DESEM MCT 250 ALCAM ALMA KARDES GV 250 AL IYIDE ARASINDA 2.000 TL FARK VAR NE YAPCAGIMI BILEMEDIM HEP HAYALIMDE DERI CANTA LI GUZEL EGZOZLU BIR CHOPPER VARDI KIYAFET EKIPMANIM TAMAM 2.000 TLYE NE ALABILIRIM MCT 250 YI NEDEN ONERMIYORUSUNUZ SIMDIDEN TESEKKUR LER WERECEGINIZ BILGILERI ICIN

jinlun hos geldı gozume keeway superlıghtda guzel mct 250 sendemı tavsıye etmıyorsun acaba kursat kardesım

mct kullanmadim ama bircok tavsiye edilmeyen,dokuluyor denilen cinli kullandim ve cok keyif aldim, bircok mesajimda da gormusundur belki, cinliye bakim yapinca isini gorursun, adam honda pcx aliyor 50tllik yag koyuyor, her 4000kmde yag degisimi, her 1000-1500kmde degistiriyor, cinliye gelince en uzun kmde en ucuz ne onu koy, tumsekten ucarak gec, bozuk yolda ralli yap, ben kendi adima diyorum, mct alirim, ama ikinci el alacagin icin temiz bulmaya calis, sahibi zaten motoru nasil kullandigini belli eder, jinlun cok heybetli ve guzeldi benim icin, tek sorunu vitesi giderken degismen gerekli, 3. viteste ise duracaksan 2-1 yapmalisin, 3. vitesli durup oldugun yerde 2-1 yapmiyordu, superlight icin forumu okursan herkes memnundu, mct 250 de bunlardan farkli degil hatta artisi servisi parcasi boldur. Umarim istegine kavusursun, resimlerle forumu renklerndirirsin. Forum biraz ilginc, 2000 maksimum cikaririm diyene 10.000e kadar motor sunulur, ozellikleri cinli olmayacak, japon olacak, az daha koy japon al, az daha koy japon buyuk cc al, ana biraz daha koy sifirini al, bir sene daha bekle ustu cikacak onu al :) motor aldirmama forumu

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
antalyada satılık 1800 tl ye bir jinlun vardı hacım...ona bir bakıver...hatta git alıver... :cat: bende hep çinli motorlar kullandum...geçmişi düzgün bir motor bulursan sende düzgün kullanırsan sorun olmaz...
ilk çinli motorum 2006 racer200 dü... 500-600 lira harcadım sonra sattım kurtuldum...
2. çinli motorum 2007 racer 200 dü...ampuldur teldir hariç para harcamadım 33000 kmde sattım...
şuanda 250 lik kinroad marka çinli chopperim var... 20000 kmlerde sanırım... halada kullanmaya devam ediyorum...

gök kardeşim çinli motor kötüdür diye birşey yok
ama sıralı silindir çinlilerden hiçbir keyif alamazsın
Bizim motosiklet sürme amacımızın başında keyif geliyor
v motor olan çinlilere bir bak istiyorsan hem mct den az yakar hem daha keyifli kullanırsın
not: hepsini en az 500 km kullanmışlığım vardır

Tanıdığım bi abim jinlun 250 kullanıyodu.Baya da yoruyodu motoru.Ama hiçbi zaman yolda kaldığını görmedim duymadım.20 binde sattı.Ama çok titreşim vardı.Kullanmadım ama artçı olduğum zaman uyuşuyodum :cherry:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
titreşimi çoktur...o yüzden tapa gaz gitmenize engel olur... buda daha iyi birşey.... motor yıpranmaz...
gideceğin yere 80 km hızla gayet güzel rahat rahat gidersin... hem az yakar hem motor yıpranmaz... keyif alırsın en azından...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mondialin yeni "commuter" tarzı olan motosikletlerinden de bütçenize uygun motorlar düşebilir.
150 Mr Vulture,Mc-x,Drift veya salcano wolf gibi.
Bazen çok temizleri,çok düşük fiyatlarla denk geliyor.
Gerçi chopper istediğinizi belirtmişsiniz ama bunlarda alternatif olarak düşünülebilir.

ben olsam 150 mr vultureye bakardım.seni her türlü tatmin eder fazlasıyla

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
jinlun: isimi bile dişimi kamaştırıyor kulağımın içi kaşınıyor.

ZzZzzzzzzzZZZ titre titre ve kendine gel..

mct kullanmadim ama bircok tavsiye edilmeyen,dokuluyor denilen cinli kullandim ve cok keyif aldim, bircok mesajimda da gormusundur belki, cinliye bakim yapinca isini gorursun, adam honda pcx aliyor 50tllik yag koyuyor, her 4000kmde yag degisimi, her 1000-1500kmde degistiriyor, cinliye gelince en uzun kmde en ucuz ne onu koy, tumsekten ucarak gec, bozuk yolda ralli yap, ben kendi adima diyorum, mct alirim, ama ikinci el alacagin icin temiz bulmaya calis, sahibi zaten motoru nasil kullandigini belli eder, jinlun cok heybetli ve guzeldi benim icin, tek sorunu vitesi giderken degismen gerekli, 3. viteste ise duracaksan 2-1 yapmalisin, 3. vitesli durup oldugun yerde 2-1 yapmiyordu, superlight icin forumu okursan herkes memnundu, mct 250 de bunlardan farkli degil hatta artisi servisi parcasi boldur. Umarim istegine kavusursun, resimlerle forumu renklerndirirsin. Forum biraz ilginc, 2000 maksimum cikaririm diyene 10.000e kadar motor sunulur, ozellikleri cinli olmayacak, japon olacak, az daha koy japon al, az daha koy japon buyuk cc al, ana biraz daha koy sifirini al, bir sene daha bekle ustu cikacak onu al :) motor aldirmama forumu

ehe Tesekkur ederım bılgılerınız ıcın , forum üyeleri yaş geregi sanırım fiyatlandırmada bıraz esnek davranıyorlar yasım 18 butcem bell superlıghtdan yana gonlum suan ıcın tesekkur ederım zaman ayırıp yardımcı oldugunuz ıcın kursat kardesım

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

Çok teşekür ederim yardımcı olan arkadaşlara öncelikle su cup'ımı bir elden cıkarıyım ben :) ssonra üzerine eklememı yapıp aranıza katılıyım bir yerden baslamak lazım degılmı abiler :) allah daha ıyı lerını nasıp eder ınsallah hepımıze ıyı forumlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

antalyada satılık 1800 tl ye bir jinlun vardı hacım...ona bir bakıver...hatta git alıver... :cat: bende hep çinli motorlar kullandum...geçmişi düzgün bir motor bulursan sende düzgün kullanırsan sorun olmaz...
ilk çinli motorum 2006 racer200 dü... 500-600 lira harcadım sonra sattım kurtuldum...
2. çinli motorum 2007 racer 200 dü...ampuldur teldir hariç para harcamadım 33000 kmde sattım...
şuanda 250 lik kinroad marka çinli chopperim var... 20000 kmlerde sanırım... halada kullanmaya devam ediyorum...

önce benım su cup'cıgı elden cıkarmam lazım hacı :)

mct 250 3.motorumdu bi cuma aldım binemedim diğer cuma sattım.satışı aldıktn 15 dkka snra kaza yaptım.bakım isteyen motorlr bhsettiğn markalar,uyduruk tel jant var,gercekten uyduruk belki ayda bir akort istiyo.orjinal lastikleri berbat 100 km hzla gdrken inan zor kntrol ediyodum motoru.hyosun gt250 kullandım gv250iyle aynı motora sahip.bütçeni biraz zorla bütceni biraz zorla gv250 al bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mct 250 3.motorumdu bi cuma aldım binemedim diğer cuma sattım.satışı aldıktn 15 dkka snra kaza yaptım.bakım isteyen motorlr bhsettiğn markalar,uyduruk tel jant var,gercekten uyduruk belki ayda bir akort istiyo.orjinal lastikleri berbat 100 km hzla gdrken inan zor kntrol ediyodum motoru.hyosun gt250 kullandım gv250iyle aynı motora sahip.bütçeni biraz zorla bütceni biraz zorla gv250 al bence

Murat kardesim yerden göğe kadar hakLı. SeneLerdir motor kuLLanıyorum Taki mobyLetteden varana kadar. cooper neden aLacaksın KeyifLe motora binmek için Bir ARa bende Arora ks200 aLmıstım. Tamam motor kemikLi arıza marıza vermiyor Basım gözüm üstüne. Ama Arkadas NasıL bir Titreşimdir o. mct 250 aLırsan oLurda kız arkadasını gezdirmeye caLısırsan Vibrasyon sayesinde kız arkadasın Senden vazgecebiLir. öyLe bir titrerki ereksiyon oLur haberin oLsun. Eger Paran müsait değiLse BekLe Gv250 aL yok o kadar acıLamıyorsan Bisan Roadstar yada monero keeway bu motorLara bak V tvin motorLarda Titreşim oLmaz. Ben 2 senedir monero cmx 250 kuLLanıyorum Gercekten uzun yoLada gittim sorunsuz ve rahat makine. yakıtıda on numara. KesinLikLe ve kesinLikLe Dik siLindirLi motor aLıyorum deme. 100'Lük Cup'ını MumLa ararsın demedi deme.

Murat kardesim yerden göğe kadar hakLı. SeneLerdir motor kuLLanıyorum Taki mobyLetteden varana kadar. cooper neden aLacaksın KeyifLe motora binmek için Bir ARa bende Arora ks200 aLmıstım. Tamam motor kemikLi arıza marıza vermiyor Basım gözüm üstüne. Ama Arkadas NasıL bir Titreşimdir o. mct 250 aLırsan oLurda kız arkadasını gezdirmeye caLısırsan Vibrasyon sayesinde kız arkadasın Senden vazgecebiLir. öyLe bir titrerki ereksiyon oLur haberin oLsun. Eger Paran müsait değiLse BekLe Gv250 aL yok o kadar acıLamıyorsan Bisan Roadstar yada monero keeway bu motorLara bak V tvin motorLarda Titreşim oLmaz. Ben 2 senedir monero cmx 250 kuLLanıyorum Gercekten uzun yoLada gittim sorunsuz ve rahat makine. yakıtıda on numara. KesinLikLe ve kesinLikLe Dik siLindirLi motor aLıyorum deme. 100'Lük Cup'ını MumLa ararsın demedi deme.

Arkadaşımızın dediği gibi ben beklerim dersen para biriktir gv250 ye koş ama yok ben hemen almalıyım dersen keeway,roadstar 250 tarzı motorlara bak v motor bu tarz makinelerde candır caann

2. linkteki motor bana ait :queen:

motorla ilgili hertürlü bilgi verilir

İlk göz ağrım mct. Gerçektende göz ağrım oldu. Motor parasının yarısına yakın masraf ettim. Caracal 200 de öyle. Çin işi yamuk işi. Acele etmek sadece nakit kaybı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar