Paradoxuma çözüm aramaktayim...

Herkese merhaba,
Bende yeni yetme o motor adaylarındanım ,araştırıyorum ediyorum motorlara bakıyorum iyi güzel de yazılarınızı da okuduktan sonra farkettimki adam gibi bu işi öğreten bir kurs yok herşeyden önce bir motor lazım olduki ben aldım bi motor kullanmasını etmesini bilmem omzumdamı getircem eve, boş pistlerde çalışın diosunuz ben o motoru boş araziye nası götürcem bu işi öğrenebileceim bi tanıdık falan da yok yani ilk nası başlanır bu işe sıfırdan daha motor sahibi olmadan nası örencem bu işi...
teşekkür ediyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin.. :thumleft:

boy

Benim arkadaşım Villa Pera'ya gidiyor. Haziran'da ehliyet alacak. Kurstan çok memnun. İlla ki kursa gitmek istiyorum diyorsan al sana kontak bilgileri...

Aslan
212-2324235 (kurs)
212-2690209 (ofis)

Aslan bu camiada duyulmuş bir şahıstır.

hoşbulduk saolun
teşekkürler boy tel no larını aldım

selam,

ben suan villa levente gdiyorum, gayet memnunum. Ben de hayatimda ilk defa kullanıyorum. Bu hafta sonu son dersim var ve gayet iyi gidiyorum. Motorda da alırım, eve de gotururum, kariyer de yaparım anlayacağın :king:
tel:0212 280 30 50 ama acele et çünkü sınav 26 haziranda, kurs 3 hafta sürüyor.

hoşgeldiniz.. siz istediniz önünüze dünyanın seyini dersiler. kursa basladınız her halde. bu kadar telefon numarasından sonra :)

hehe yaw çok saolun arkadaşlarda kursa başlamadım daha önümde öss belası var once onu aşmam lazım motora ulaşmak için şimdiden araştırıyorum :))
çok mu umutsuz:p??

ne umutsuzu abi. sende demek bızım gıbı. hepımızın onunde o bela var. adaş olduk. mutlu ol ümidini yitirme skın :thumright: :thumright:

eywallah abi saol inşallah atlatıcaz :silent:
sonra 2. ve güzel aşama...

ömür törpüsü olm bu sınavlar kolay gele sana falla kazanırsın insallah :farao:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Katsuk aramıza hosgeldin

teşekkürler skullhunter
baktım şile fotolarına bir gün bende gelicem :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar