- Konu Yazar
İyi akşamlar abilerim bende 2 hafta önce aranıza katılmış bulunmaktayım
İlk motorumu almadan önce honda gs1-2 eğitimlerine katıldım temeli sağlam atmak için.Kötü örnek olmak gibi olmasın ama ilk motoru r25 aldım boya kilomada uygun olduğu için ve yaşım 19.Tek sıkıntım trafik tecrübemin olmaması ve de şansıma geçen gün ilk kazamı yaptım maalesef.Kavşaktan soldan gelen araç beni görmeden üzerime sürmesi sonucu sağa kontra yaptım ve önümdeki otobüsün yolcu almak için ani fren yapmasıyla bende aynı şekilde karşılık verince kendimi yerde buldum
(lastikler irc)Birtek pantolonum yoktu kazayıda şansa dizimde hafif sıyrıkla atlattım.Montum revit raceway eldiven revit sand pro kaskım ls2 nin r modeli tam hatırlamıyorum ismini.Üst taraftan hiçbişey hissetmedim dizimi ağır çarptım sağolsun yardımsever esnafımız baya yardımcı oldu.Çok uzun yazmışım sayfayı kapatanlar olacak sizden rahat ve koruma bakımından sağlam pantolon tavsiyesi isteyecektim yaz mevsimine uygun.Kalitesi benim için çok önemli ve ayrıca trafik konusunda tavsiyeleriniz varsa bu konu üzerinden yardımcı olabilir misiniz
Hepinize kazasız sürüşler dilerim abilerim. 
Son düzenleme: