Pantolon Seçimi Rider Denim Poyraz & Tech 90 City

Merhaba ,

Aramid bez kaplama riderdenim de var ama tech10 da var mı, baktım açıklama da yazmıyor. riderdenimi tercih ederdim.. İkisi de günlük kullanım için uygun zaten .

Yaklaşık 3 aydır riderdenim kullanıyorum tavsiye ederim Günlük kullanmda kesimi gayet güzel oldugu için fark edilmiyor bir motor kotu oldugu korumalarıda gayet güzel ve basit yıkamak istediginizde cırt lardan cıkarmanız yeter korumaları. Tavisye ederim.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Kotlarda bol kesim şahsen önermiyorum. Diz korumalarının kabiliyetini büyük ölçüde düşürüyor. Önceden tech city kullanıyordum. Bol kesim olmasından sebep, tech king'e geçtim. Artık mutlu mesut geçiniyoruz ::sm_smile

Riderdenim poyraz alıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

Follofoş oldum omu bunu derken poyraz siparişi verdim

iyi seçim yapmışsın bende bir senedir poyraz kullanıyorum tech 90 gibi bol kesim durmuyor. belki tech 90 daha bir güzel durabilir ama korumaların dönmemesi için hafif fit durması önemli.

Ben de alicam yakin zamanda. Merak ettiğim bu su geçirmez dedikleri tipler yazın çok mu pişirir insanı.

Ben de alicam yakin zamanda. Merak ettiğim bu su geçirmez dedikleri tipler yazın çok mu pişirir insanı.

kotun içine yağmurluk giymişsin gibi düşün

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

Bunun yerine sırt çantana bir yağmurluk takımı atarsın, yağmur başladımı bir köprü altına felan girip çekersin yağmurlukları devam...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar