Pantolon önerisi

Merhaba arkadaşlar,, yeni aldığım beat ile gezinirken dizlerimin üstü çok üşüyor. içimde termal içlik var ancak bir türlü dizlerimin donmasına engel olamiyorum. :pr:

pantolon olarak revit mission 'u gordum uygun fiyati vardi hemde normal pantolon gibi. bu urunu kullanan arkadaslar varmi? iclik ile giysem usurmuyum gene? tesekkurler.

Motosiklet için olan kışlık özel pantolon en iyi çözüm. Ama benim bir başka çözümüm, alta yün uzun iç don giyip çorapları üzerine çekmek, kot/kadife (kalın bir kumaştan), en üste de dizlikler tabii... Motosiklet pantolonu ile gidilemeyecek yerlere (örneğin işe) bu şekilde giyinip gidiyorum.

Motosiklet için olan kışlık özel pantolon en iyi çözüm. Ama benim bir başka çözümüm, alta yün uzun iç don giyip çorapları üzerine çekmek, kot/kadife (kalın bir kumaştan), en üste de dizlikler tabii... Motosiklet pantolonu ile gidilemeyecek yerlere (örneğin işe) bu şekilde giyinip gidiyorum.

kadife pantolonu hemen aşağıya inip deniycegim arkadasım umarim etkilidir. enistem eskiden gazete sarip gidermiş işe acaba bunu bende denesem mi? :mrgreen:

Ciğerim al bir kayak pantolonu rahat et ne yağmur ne kar altına da ince içlik kışı geçir

Aslında motosikletine göre yapman gereken çözüm basit bir örtü olabilir.

Hem üzerindekiler kirlenmez hem üşümez hemde pratik bir şekilde kullanabilirsin.

Ben de içlikle kullanıyorum ama çok soğuk havalarda işe yaramıyor :) Örtü en iyisi kanımca

Eğer genellikle şehir içi ve kısa mesafelerde biniyorsan termal içliğin üzerine kaliteli bir saloped(kayak pantolonu)işini görür ama dizlik takmak kaydıyla tabii..Yok arada da şehir dışı orta mesafeli kaçamakların oluyorsa yani hızın
artıyorsa diz-kalça ve aşil koruyucusu olan ama çok da ileri düzey olmayan
seçenek gerekiyor genellikle 100-140 euro arasında gezen orta segment pantolonlor sana yine de maliyetli ise 10 derecenin altında binmeyerek
sorunu geçiştirebilirsiin...

Eğer genellikle şehir içi ve kısa mesafelerde biniyorsan termal içliğin üzerine kaliteli bir saloped(kayak pantolonu)işini görür ama dizlik takmak kaydıyla tabii..Yok arada da şehir dışı orta mesafeli kaçamakların oluyorsa yani hızın
artıyorsa diz-kalça ve aşil koruyucusu olan ama çok da ileri düzey olmayan
seçenek gerekiyor genellikle 100-140 euro arasında gezen orta segment pantolonlor sana yine de maliyetli ise 10 derecenin altında binmeyerek
sorunu geçiştirebilirsiin...

kayak pantolonu esortman gibi sislik yapiyor. indigim yerde birde onu degistirmek istemem.
fpt023_tn.jpg

bunun gibi bir pantolon alsam (revit mission) bu kista beni ruzgardan ve usumekten korurmu?

Scooter örtüsü de iyi seçenek gibi duruyor, ama o şekilde acil bir durumda bazı sakıncaları olmaz mı?

Bak şimdi aklıma geldi kovboyların giyindiği deri bişey vardı aklıma gelmedi ismi kasıktan bağlıyorsun arkası yok uzun, yiğenim kullanıyordu 80 ytl ye almıştı çokda kullanışlı alttan normal pantolon giy üzerine o deri parçasını bağlıyorsun kasığına ne soğuk nede rüzgar işliyor çokda kullanışlı ve cakalı bişeydi

yok abi kovboy filan olmaz ya. at mu bu? western işlerini birakip gunumuze bakalim. bu soyledigim pantolon benim işimi gorur herhalde? kimseden karşı nitelikte ses cıkmadigina gore?

Bak şimdi aklıma geldi kovboyların giyindiği deri bişey vardı aklıma gelmedi ismi kasıktan bağlıyorsun arkası yok uzun, yiğenim kullanıyordu 80 ytl ye almıştı çokda kullanışlı alttan normal pantolon giy üzerine o deri parçasını bağlıyorsun kasığına ne soğuk nede rüzgar işliyor çokda kullanışlı ve cakalı bişeydi

Çok hoş görünürsün motordan indiğinde. Mesela sigara almak için filan. :queen: :queen:

neyse arkadaslar western ile konuyu kapatmak istemezdim ama ben almak istedigimi aldim, hepinize tesekkurler iyi geceler, keyifli sürüşler.

feyizoglu com tr ye gir, Giyim / pantolon bölümünden fiyatı senin için uygun pantolonlar için kullanıcı yorumlarını oku. Ben kararımı Held Gavia Motosiklet Pantolonu olarak verdim. İster oradan ister başka bi yerden alırsın.

ya rigel hocam millet ya dediğimi anlamadı yada bilmiyorlar,adına chaps diyorlar o kadarda komik değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar