Pantolon Önerisi ?

benim motomax da baktığım pantolonlarda sanırım kaval kemiğini koruyucu bir parça yok. hiçbir pantolonda olmaz mı kaval kemiğini koruyan parça sadece diz bölümünde mi koruma olur? bu konuda bilgisi olan var mı? aslında sormak istediğim tam olarak şu, öyle bir pantolon var mıdır ki dizlik takmak zorunda kalmayayım? çünkü ben çizme yerine ayak bileğimin biraz üzerinde forma marka bot kullanıyorum. bu tercih sanırım mantıklı bir seçim değildi. çizme şart diye düşünüyorum. kaza raporlarına bakıyorum kaval kemiği kesinlikle darbe alıyor hatta kırılıyor. zaten bir de motor koruyucu demir taktırıyoruz o da kafamı meşgul ediyor kaza anında motoru koruyayım derken kaval kemiğine zarar verir gibime geliyor. şayet kaval kemiği korumalı pantolon yoksa, motor koruma demirini söktürüp, çizme giyip, akito desert evo pantolon giyip mafsallı bir dizlik takmak en ideali mi?
Dainese bazı modellerinde kaval kemiği koruyucu bulunuyordu yanlış hatırlamıyorsam .

Bende armode marka var sana olurmu acaba XL beden olursa göndereyim sana.

dainese baktım ince pantolon üstüne giyilebilen yandan fermuarlı (fermuar bacak boyunca açılıyor ancak sadece bollaşması için. fermuar arkasında yine kumaş devam ediyor) baktım 450 lira fiyat verdiler tam da oldu ama fiyat yüksek, hiç outlet gibi değildi ben de vazgeçtim.

hein gericke aldım 250-270 civarında. kumaş pantolon üzerine karda da giydim sağanak yağmurda da süper. ne su geçirdi ne soğuk. korumaları da var tavsiye ederim.

hein gerıckhe bak derim 2 sendır gıyıyorum mukemmel kot gıbi dursun dıyosan revit al ama o kadar korumaz

LBC al feyizden. 2 senedir yaz kış kullanıyorum çok memnunum.

Valla ben yeni başladım motora; tavsiye üzerine bu pantalonu aldım ve genel olarak memnunum :)
Hatta alırken üzerimde gören bir arkadaş daha beğenip satın almıştı. Bilmem işinizi görür mü?

http://www.motosikletim.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=100045
SPYKE 720
Bspyke.jpg

Hein gericke nn sheltex derileri kesinlikle yağmur geçirmez. Ben kullanıyorum. Kışın içliği de var. Takıp çıkarması kolay.

Hein gericke nin Gorotex malzemeden modelini hatırlamadığım bir modelini kullanıyorum,ne rüzgar,soğuk nede yağmur.Defalarca sağanak yağmur dahil test etme mecburiyetinde kaldım.Termal içliğiğide mevcut,içlik çıkınca baharda kullanılabiliyor fakat yaz oldumu kullanmak neredeyse imkansız,yakıp kavuruyor meret.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar