Palu Ailesi ..

Katılım
9 Kas 2018
Mesajlar
279
Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
ailenin işlediği suçların sıralı tam listesi.

uyuşturucu
cinayet
fuhuş
zorla alıkoyma
darp,
gasp,
yağma,
tehdit,
organ ticareti
çocuk kaçırma
çocuk istismarı
işkence
ensest
tecavüz
taciz,
din istismarı
suç gizleme
sahte belge
usülsüzlük
gıda suçları
iftira,
terör,
sahte ifade
resmi evrakta sahtecilik,
dolandırıcılık.
 
Katılım
12 Şub 2017
Mesajlar
4,122
ailenin işlediği suçların sıralı tam listesi.

uyuşturucu
cinayet
fuhuş
zorla alıkoyma
darp,
gasp,
yağma,
tehdit,
organ ticareti
çocuk kaçırma
çocuk istismarı
işkence
ensest
tecavüz
taciz,
din istismarı
suç gizleme
sahte belge
usülsüzlük
gıda suçları
iftira,
terör,
sahte ifade
resmi evrakta sahtecilik,
dolandırıcılık.

Galiba bozuk sahte gofrette satmışlar..Bu nedir lan Allah aşkına..
 
Katılım
30 Eki 2016
Mesajlar
3,351
Bunlar halen yaşaması hayata hatta tüm cosmos'a küfürdür.
 
Katılım
13 Haz 2016
Mesajlar
4,216
Bu arada emniyet teşkilatını da gözden kaçırmayalım. Çocuğa tecavüz edilmiş, işkence yapılmış, aç bırakılmış vs polis bunu görüyor doktor raporu ile tespit ediliyor lafa gelince biz vatandaş için canımızı ortaya koyuyoruz diyenler ne yapıyor koskoca bir hiç, çaktırmadan sıvışıyorlar.
 
Son düzenleme:
Katılım
17 Nis 2018
Mesajlar
13,446
Motosikleti
D400
Okuduğumda "yok artık" dedim ama açıkçası inandırıcı gelmiyor.

Böyle bir durum olsa o Tuncer denen elemanın beyni çalışıyor demektir; beyni çalışıyorsa da TV'e çıkıp reklam etmez kendini.
 
Katılım
3 Kas 2016
Mesajlar
5,548
allahini seven şunları üzerine rasyonel ve analitik düşünce atsın!
 
Katılım
12 Şub 2017
Mesajlar
4,122
He seneler önce bu tuncer Esra ceyhan programında da adı geçmiş..
 
Katılım
31 Eki 2016
Mesajlar
2,422
Dün ufak biraderin bana gelip "Abi enduro camiasinin Palu'susun" demesiyle öğrendiğim aile.

Suç kataloglarının içinde en çok şaşırdığım, "tarihi geçmiş gıda ürünlerini tekrar paketleyip satma" olayı beni trajikomik bir şekilde kahkaha attırdı, bak söyleyince bile bi gülme geliyo bana :D

Black mirror, interstellar izleyen çocuk, bıraktı herşeyi palu ailesini izliyo.
"Abi 20 yaşına geldim hayatimda böyle çok çeşitli bir mevzu ne izledim ne duydum, z*kmişim black mirror'ını" dedi.

Kategoriye bak;
Suç,polisiye,cinayet,çete,pedofili,dolandırıcılık,dram,gerilim,korku,psikoloji...

Bütün ailenin acilen toprağa koyulduktan sora üstüne kireç döküp gömmek lazım, walking dead'de böyle salgın yok yemin ederim.
 
Katılım
27 Eyl 2016
Mesajlar
379
işin acısı bu tip ailelerin sayısı çok fazla
yine sözlükte var benzer bir vaka. okuyalım. sosyolojik açından çok acıklı haldeyiz.
soran olursa herkes dindar herkez namazında niyazında..
ama iki yüzülülük içlerine işlemiş:

dini sadece namaz kılmak ve ramazanda oruç yememek, ahlakı da sadece sokakta mini etekle gezmemek olarak algılarsan, çıkan acı sonuç da bu oluyor haliyle:

"yahu ben buna bu kadar olmasa da, benzer bir hikayeye şahit olduğumu insanlara inandıramadım ya la.

2007 yılında erzurum'da askerlik yaparken, bir evde 8-9 kişi ölüyor, jandarma bölgesi, asker gidiyor, terör ile mi alakalı diye de kolordudan birlik gönderiyorlar. ben kolordudan gelenlerdenim. daha doğrusu komutanlar var, elimde kağıtlar not tutayım diye götürdüler beni de.

ev komple dindar, kara çarşaflı hepsi, kadınlar erkeklere konuşmuyorlar, kadın polis-jandarma-asker bulmaya çalışıyoruz, hikaye dinlerken aynen bunda olduğu gibi inanamadık, ben hatta aksiyon olsun diye tahtada ilişki haritasını çıkartmaya çalıştım, herkes dumur olmuştu.

büyük dede var, ev var, ev onun evi, herkes o evde yaşıyor. ama birbirine bitişik genişletilmiş gecekondu gibi bir şey. hah işte, evde bir tartışma sırasında, ilişkiler ortaya çıkıyor. dede, bazı oğullar, gelinler, çocuklar, bebekler vs. alayı yaralanıyor öldürülüyor. dede var, 5-6 çocuğu ve eşleri var, 10-15 tane falan da torun var. torunlardan bir tanesi büyük, o da yeni evli. hanımı hamileydi sanırım.

şöyle durum, bir kavga sırasında gelinlerden biri, çocuğum senden değil dededen diyor, sonra başka biri benim de çocuk dededen diyor, adamlar deliriyor, sonra başkası çıkıyor yahu benim çocuk da senden diye üste çıkıyorlar. hepsi birbirini öldürüyor, yaralıyor, tam cinnet mekanizması. o sırada torunun da eşi, dededen diyor.

ortada dede herkesi sikmiş, damatlar, gelinler hepsi birbirini sikmiş, sonra haberdar olunca da hepsi birbirine ölümüne dalmışlar. arada çocuklardan bebeklerden de bir iki kişi gitmişti ya da ağır yaralıydı tam detayları hatırlayamıyorum, kanım donmuştu.

bu aile öküz gibi dindardı, hepsi sarıklı falan. bize ifade verirken namaz molası vermek falan istediler. o kadar şenlik ortam.

bu palu ailesi bahsedilince direk aklıma onlar geldi nedense. size saçma geliyor ya bu aile türü, türkiye böyle onbinlerce, yüzbinlerce aile var"
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst