paket servisi için bilinçli bir arkadaş arıyoruz.

Arkadaşlar,

Etiler'de nezih bir restoranın paket servis işinde çalışmak isteyen bir arkadaş arıyoruz. Ehliyeti olması ve düzgün diksiyona sahip olması şarttır. Maaş ve tip tatminkardır.
Bu siteden bir arkadaşın olmasını motosikletle ilgili bilinç düzeyinin yüksek olacağını düşünerek özellikle tercih ediyoruz. Daha önce işe başlayan arkadaşlardan özellikle bu yönden memnun kalamadık. Çevreye karşı mahcup duruma düştük.
Düşünen arkadaşlar bana özel mesaj atabilir.

Duyurunuz için tşk:cat:Umarım bir arkadaşımızın işine yarar.

restoranın ismi nedir?benim cevrem çok etilerde kış üzerine pek bi rabet tutmuyo paket servis işi ama ben birini bulurum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah birisi sevinir bu konuda =)

arkadaşlar çok güzel bir konu bu bu şekil duyuruları yapalım belki ihtiyaçlı birileri faydalanır duyurun için sağol .

Arkadaşlar,

Etiler'de nezih bir restoranın paket servis işinde çalışmak isteyen bir arkadaş arıyoruz. Ehliyeti olması ve düzgün diksiyona sahip olması şarttır. Maaş ve tip tatminkardır.
Bu siteden bir arkadaşın olmasını motosikletle ilgili bilinç düzeyinin yüksek olacağını düşünerek özellikle tercih ediyoruz. Daha önce işe başlayan arkadaşlardan özellikle bu yönden memnun kalamadık. Çevreye karşı mahcup duruma düştük.
Düşünen arkadaşlar bana özel mesaj atabilir.

bu site aç bırakmaz adamı ya :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım . .:cat:
güncel

telefonumu vereyım kardesım goruselım.0537 717 25 55 murat .yanlız anadolu yakasında oturuyorum uskudarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar