Paket Servis Yapan Arkadaşlar Bakabilir Mi? Burger King, Domino's V.b

Arkadaşlar iyi akşamlar..

Arkadaşlar yaşım 17 ve ehliyetimi aldım sayılır.. 1,2 hafta kaldı trafik işlemleri var.. 2 yıllık motosiklet tecrübem var, 2 kere motosiklet değiştirdi bizimkiler, ben de kullanmıştım o sıra. :)

Burger King'de kasiyer olarak ve ürün pişirmede çalıştım + satış danışmanlığı yaptım.

Herneyse sormak istediğim; Yeni girdik ve hiç bir yolu bilmiyoruz ! Sorun oluyor mu? Kendileri öğrenmemize yardımcı oluyor mu? Mola süresi, maaş, çalışma saatleri net olarak ne acaba?

Bahşiş durumunu katarsak hem evin borçlarına para yeter, hem okuluma hem de harçlık çıkar diye düşündüm.. Zaten kafamda paket servis işi de vardı. :)

Yardımcı olursanız bilinçli kurye kazandıracaksınız trafiğe, kırmızı ışıkta duran, kask takan, sakin, dikkatli kullanan.. :)

yollları ılk gun peşlerinde gezer ögrenırsın hıc sorun olmaz . sana tavsiyem trafiği en az olan bölgelerde başlamaya calıs .ve domınosun maaşı dıgerlerınden bıraz yuksek 1000 lira cıvarına gelır . burger 800 civarı verıyor

Öncelıkle ehlıyetın hayırlı olsun amman dıkkat eğer paket servısınde calışmak istıyorsan sana KFC fırmasını önerırım ben ihtıyacım olduğu için part tıme calıştım ve zaman cabuk gecmiş 8 ay calışmışım peki neden KFC çünki KFC ürünlerı siparişi nı vereneler genel olarak iş yerlerı ve aileler ve sipariş toplamları ıyı para tutuyor yanı bır hamburger için siparişe gıtmek var ama 50 tl lık bır siparişe gıtmak var o yüzden bahşiş olayında ıyı oluyor en zevkli mekan ise beyoğlu şubesı semt olarak ve müşterı potansıyelı güzel arkadaşlık ortamı ıyı orada extra iş yapmıyorsun ama başka fırmalarda extra işlerde yaptırıldığını duymuştum sigortan anında işe gırışınle başlıyor gunde 7.5 saat calışırsan ay sonunda elıne 750 ile 800 arası maaş gecer artı yemeğinde var zaten söyleyebıleceğim bu kadar

en burger king de çalışıyorum hevesini kırmak istemem ama dışardan gözüktüğü kadar kolay bi iş deil

1. hiç adresleri bilmiosan baya bi zorlar + heleki karışık bi semtte oturuyorsan işin daha da zor şöle bi durum da var burger kingde tek semte servis yapmaz belli bi saaten sonra aksamları uzaklara siparişe gidilir (franchiseise ) tap gıda hakkında bişey diyemem

2. toplanan parayı aksam eksiksiz teslim etmesi var eksik çıkarsa maaştaan kesilir

3. müşteri memnuniyeti ağzın güzel laff yapıosa hem bahşişin bol olur hemde müşteri memnun kalır zaten bi zaman sonra bakmışsın müşteri sizle sohbet etmeye başlıyor :)) ( tabi kızlar için sölüyorum ) tabi nazik ve sıkıcı konuşulmassa

4. bazen paket ekranında 21 22 tane birden şipariş görünce aa bunlar nasıl biticek diye iç geçirirsin yeri gelince 2 paket yeri gelince 3 paket birden alma ihtimalın var

şuan aklıma gelen bunlar ben kendi açımdan sölüyorum bunları insandan insana deişir şahsen memnunmusun diye soracak olursan ben memnunum

ama paket servisinde çalışıcaksan dominosa felan hiç bulasma hiç birine bulaşma illa çalışıcam dersen en iyi kriter burger king bunların içinde olanı söluyorum normal bi iş yerinde çalışacak olursan en az 1200 1300 tl maaş işte çünkü sigorta felan yapmaz normal dürümcüler felan

bunlar benım görüşüm kafana takılan başka bişey olursa söle seve seve cevaplarım

en burger king de çalışıyorum hevesini kırmak istemem ama dışardan gözüktüğü kadar kolay bi iş deil

1. hiç adresleri bilmiosan baya bi zorlar + heleki karışık bi semtte oturuyorsan işin daha da zor şöle bi durum da var burger kingde tek semte servis yapmaz belli bi saaten sonra aksamları uzaklara siparişe gidilir (franchiseise ) tap gıda hakkında bişey diyemem

2. toplanan parayı aksam eksiksiz teslim etmesi var eksik çıkarsa maaştaan kesilir

3. müşteri memnuniyeti ağzın güzel laff yapıosa hem bahşişin bol olur hemde müşteri memnun kalır zaten bi zaman sonra bakmışsın müşteri sizle sohbet etmeye başlıyor :)) ( tabi kızlar için sölüyorum ) tabi nazik ve sıkıcı konuşulmassa

4. bazen paket ekranında 21 22 tane birden şipariş görünce aa bunlar nasıl biticek diye iç geçirirsin yeri gelince 2 paket yeri gelince 3 paket birden alma ihtimalın var

şuan aklıma gelen bunlar ben kendi açımdan sölüyorum bunları insandan insana deişir şahsen memnunmusun diye soracak olursan ben memnunum

ama paket servisinde çalışıcaksan dominosa felan hiç bulasma hiç birine bulaşma illa çalışıcam dersen en iyi kriter burger king bunların içinde olanı söluyorum normal bi iş yerinde çalışacak olursan en az 1200 1300 tl maaş işte çünkü sigorta felan yapmaz normal dürümcüler felan

bunlar benım görüşüm kafana takılan başka bişey olursa söle seve seve cevaplarım

Hocam TAB GIDA + Burger King'i sen, ben ve çalışanlar bilir. Bu yüzden zor diye kelimeler kullanmanı anlıyorum. 3.5 ay çalıştım hayatımda görmedim o eziyeti. 1 ayda 15 kişi çıkmıştı en son. :) Gerçekten inanılmaz zor. 11 saat çalışıpta yemek yemediğim günler oldu + 2 hafta izin yapamadım. Sonra 8 saat yemek yiyemedim öyle çıktım vardiyadan vs .. Kanını emiyor TAB gıda insanın tek açıklaması bu. :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. :cat:

Bir kaç yer buldum, bilgi verirseniz sevinirim. Olmazsa Domino's gibi yerlere bakacağım. :)

ben KFC de çalışıyorum tavsiye ederim adres olayını takma kafana sorun olmaz yalnız başka bi işe yönelme olanağın warsa ona yönel iş olarak tavsiye etmem...

ben KFC de çalışıyorum tavsiye ederim adres olayını takma kafana sorun olmaz yalnız başka bi işe yönelme olanağın warsa ona yönel iş olarak tavsiye etmem...

Hocam Colin's'te satış danışmanıyım ama bacağımda kıkırdak sorunu var. Uzun süre ayakta kalmam yüzünden iyileşmedi gitti.. Çok sıkıcı ayrıca akşama kadar nadir müşteri geliyor ve sıkılıyorsunuz. Ben hareketli tempoya alışmıştım o yüzden yapamıyorum. :cat: Spot ışıkları adamı bitiyor zaten. :cat:

Maaş durumu nedir acaba?

bende kfc'yi bikaç arkadaşımdan duymuştum, burdada bahsedenler olmuş. burger yada dominosu boşver git kfc ye başvur ;)

mutlu anlıyorum seni bende seninle aynı dertten bu işe başladım bende otelcilikle uğraşıyordum ve menisküs ameliyatı oldum bide diz kapağımın üstünde kis çıktı fln ameliyat oldum ve ayakta durmaya gelmiyo agrı yapıyo bende bu işe yöneldim ama daha dün bi kaza geçirdim ondan tavsiye etmiyorum riskli iş şuan sağ omzum ve sol el bileğim feci ağrıyo film fln çekildi bşi yok hesapta kaslarda bşi olabilir yani dicem şu8an ağrılardan soğumus duruyorum çalış tabi ama çok dikkatli ol sığır çook ..

arkadaşlar merhaba
bir markette muhasebe sorumlusuyum
bu gun motorları aldık
ve a2 motor ehliyetlı arkadaşlara ihtiyacımız var
maaş 850-1000 civarında ve ssk (zaten ben yapacağım) +yemek
çalışma saatleri
sabah 8:00-18:00
akşam 12:00-22:00
şu anda ilk başlarda canınız sıkılabilir netten sipariş sistemi daha yeni
firma olarak küçük bir firma değiliz 500 ü aşkın personelimiz var
işe ihtiyacı olan arkadaşlar beni arayabilir
0554 748 81 81

Son düzenleme:
mutlu anlıyorum seni bende seninle aynı dertten bu işe başladım bende otelcilikle uğraşıyordum ve menisküs ameliyatı oldum bide diz kapağımın üstünde kis çıktı fln ameliyat oldum ve ayakta durmaya gelmiyo agrı yapıyo bende bu işe yöneldim ama daha dün bi kaza geçirdim ondan tavsiye etmiyorum riskli iş şuan sağ omzum ve sol el bileğim feci ağrıyo film fln çekildi bşi yok hesapta kaslarda bşi olabilir yani dicem şu8an ağrılardan soğumus duruyorum çalış tabi ama çok dikkatli ol sığır çook ..

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim de kimse KFC şu yüzden iyi diye yorum yapmamış. Neden KFC sizce? :silent: :)

Arkadaşlar özellikle yağmurlu havalarda ne yapıyorsunuz, ne yapmak gerekir, nelere dikkat etmek gerekir?

Geçmiş olsun hocam, dediğin gibi sığır çok, pat diye yola çıkıyor herifler bu yüzden kaç kere kazadan döndüm. Çok dikkatli olmak gerekiyor dediğin gibi. :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:21 ----------

arkadaşlar merhaba
bir markette muhasebe sorumlusuyum
bu gun motorları aldık
ve a2 motor ehliyetlı arkadaşlara ihtiyacımız var
maaş 850-1000 civarında ve ssk (zaten ben yapacağım) +yemek
çalışma saatleri
sabah 8:00-18:00
akşam 12:00-22:00
şu anda ilk başlarda canınız sıkılabilir netten sipariş sistemi daha yeni
firma olarak küçük bir firma değiliz 500 ü aşkın personelimiz var
işe ihtiyacı olan arkadaşlar beni arayabilir
0554 748 81 81

Hocam telefonun şarjı 0 umarım mesaja bakarsın.

Acaba nerelerde ikamet ediyorsunuz? Yani nerede başlayacağız işe? Kağıthane, Levent, Beşiktaş, 4. levent gibi yakın semtlerde bulunan mağaza, şubeniz varsa görüşebiliriz. :)

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim de kimse KFC şu yüzden iyi diye yorum yapmamış. Neden KFC sizce? :silent: :)

Arkadaşlar özellikle yağmurlu havalarda ne yapıyorsunuz, ne yapmak gerekir, nelere dikkat etmek gerekir?

Geçmiş olsun hocam, dediğin gibi sığır çok, pat diye yola çıkıyor herifler bu yüzden kaç kere kazadan döndüm. Çok dikkatli olmak gerekiyor dediğin gibi. :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:21 ----------

Hocam telefonun şarjı 0 umarım mesaja bakarsın.

Acaba nerelerde ikamet ediyorsunuz? Yani nerede başlayacağız işe? Kağıthane, Levent, Beşiktaş, 4. levent gibi yakın semtlerde bulunan mağaza, şubeniz varsa görüşebiliriz. :)

mutlu kardeşim yerlerimiz ilk olarak sırasıyla
başakşehir bakırköy beylikdüzü ve bahçeşehir olacak bunlardan sonra inşallah oralara geçebileceğiz

mutlu kardeşim yerlerimiz ilk olarak sırasıyla
başakşehir bakırköy beylikdüzü ve bahçeşehir olacak bunlardan sonra inşallah oralara geçebileceğiz

Keşke yakın çevrelerde de şubeniz olsaydı. Neyse, şirketinizin büyüyüp, diğer semtlere de yayılması dileğiyle.. :)

Kardeşim inşallah kafana göre güzel bir iş bulursun.Ben de öğrencilik yıllarımda firmaların birinde çalışmıştım(garson olarak).Bilirim o yeşil kravatlı müdürleri.Adama nefes aldırmazlar...

Kardeşim inşallah kafana göre güzel bir iş bulursun.Ben de öğrencilik yıllarımda firmaların birinde çalışmıştım(garson olarak).Bilirim o yeşil kravatlı müdürleri.Adama nefes aldırmazlar...

Aynen hocam dediğin gibi.. :cat: Bir dakika bile boş duramıyorsun, insancıl şartlarda değil.

Akşam görüşmek üzere, çalışan veya bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.

İyi günler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar