hocam daha neyi dert ediyorsunuz ya git yazıl işte benim ehliyet almak için yaklaşık bir senedir yaşım tutuyor 19 mayıs 1993 doğumluyum ama daha başvurmadım motosikleti alıp baştan tanıycam tabi trafiğe falan çıkmıycam motoruda yatırıcam bir süre garajda sonra ehliyeti alıp trafiğe çıkıcam mondial 125 zn alıcam bu yaz
Siz kararınızı vermişsiniz ama yine de hatırlatayım. Sizin yerinizde olsam çin malı almam.. Alacak olursanız 0 almayın, 2. el alın. Çünkü başınıza bela olacak, bir sürü masraf açacak çin malı. Param yok diye bildiğim halde 2 kere çin malı aldım çok çektim. Elime geçen para motosiklete gitti. :cat:
Ayrıca arkadaşlar belirtmek isterim;
Sonuç benim de desteklediğim gibi oldu ne yazık ki !
Gelişim sürücü kursu'ndan gelen mesaj !
''Mutlu bey 2011 Aralık sınavına ancak katılabilirsiniz''
İyi günler dileriz
Ekim 12'den sonra katılabiliyorum ne yazık ki !
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 ----------
Düzenleme yapamadım üstteki mesajda arkadaşlar, benim bilgisayarda sorun vardı hotmail v.b sitelerde. Arkadaşımdan rica ettim A2 ehliyeti sormayı unutmuş ! Oradaki arkadaşlarda sanırım B sınıfı ehliyet için sorduğunu sandıkları için bir dahaki seneye dedi sanırım. Doğru şekilde bir mail atayım.