- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
Fatihim,
Esas mesele şu,Nc gibi bir makinanin,ciddi önem arzeden bir parçasi olan orta sehpa bileşeni opsiyon veya aksesuar grubunda olamaz,
Bu duruma otomobillerden örnek verecek olursak,Tam boy stepne veya paspas..ben 1.2 araca 80bin tl para verecegim tam boy stepnesi ve paspasi olmayacak yok arkadaş.(örnekleri gırla)
Velhasil,bahsi gecen model için Orta sehpa standart olmasi lazim,hadi SS makinalara,hafif naked´lara ve dualsport lara lafim olmaz.zaten litrelik endurolarin çogunda standart geliyor.Ornek gs1200
ooo ben konuyu kaçırmışım, bu motorda orta sehpa fabrika çıkışı olarak takılı gelmiyor mu? ilginç bir durum, gülsek mi ağlasak mı
..........peki şöyle bir çözüm sunacaktım ben aslında;
Wing750 reis, sehpadan parça kesmek yerine tam yukarı çıkmasını engelleyebilir miydin? o sehpa egzoz yada şasenin biyerisine değerek en üst noktada duruyor ve o değdiği kısma plastik takoz uydursan 2cm civarı bir şey o zaman olurdu.
mesela benim motorun egzozun da ufak bir bölüm var orta sehpayı zincirden aşağıda tutmak için.
neyse artık olan olmuş. orta sehpa hayırlı olsun, güle güle kullan. (böyle dedim çünkü millet motosiklet alıyor o paraya