- Konu Yazar
Merhabalar 24 yaşında üniversite öğrencisiyim 20 yaşına kadar motosikletin m sine binmedim oturmadım 20 yaşında(2015) bir arkadaşımın honda cbr 250 model motorsikletini öğrenmek için kullandım ehliyetim yoktu o zamanlar vites geçişlerini vesayre dinledim kendimce öğrendim ve 150 200 km kadar tecrübem oldu 1 hafta içerisinde . Saçma özgüven ve CAHİLLİK ile motorsiklete hakim olduğumu bu işi çabucak kavradığımı rüzgarı göğsüne yiyen bırakamaz vesayre çocukluk tiplerine bürünen 200 km tecrübeli bir CAHİL olarak yan yolda tam net hatırlamamak ile birlikte hızımın 130km/h-140km/h arası ve o yanyolun ÇEVREYOLA çıktığını önümde maksimum 50 mt olduğunu anladığımda 200 km lik tecrübemle ve o anki korkuyla gözlerimi kapayıp iki frene de sertçe asıldım . Kendime geldiğimde motoru görememitim ve çevreyols düşmemiştim.lakin herhangi bir kıyafet kask ekipman kullanmadığım için dizlerim kollarım avuçlarımın içi sol omzum tamamen yüzülmüş ve kan revan içindeydi. Diz ve bacaklarda ki yerde sürtünmenin yarattığı yaraların haricinde gecesinde hastanede çekilen filmler sonucu sol el bileğinde parçalı skafoid kırığı, sol kol ön bilek kemiğinde ortadan kırık ve sol kol dirseğinde kırık meydana geldi.
Ne mi oldu 6 ay alçıda kaldı. Ve çıkacağı güne kadar doktorum ameliyattan başkası kurtarmaz dedi. araştırmalarım da onu gösteriyordu( http://www.turkelcerrahisidernegi.com/sayfa-skafoid-kiriklari-66.html ) . 6 ay sonra iyileşti iyileşmesine de aradan 3 sene geçmesine rağmen yeni yeni kullanabiliyorum eskisi gibi . Fizik tedavi vesayre spor yasağı bu sene bitti eski formuma kavuşabileceğim (Çok şükür).Bu hastane de yattığım dönemlerde madem cahillikten başıma böyle şeyler açtım en iyi eğitimleri alıp bu motoru AHLAKI ile süreceğim diye söz verdim kendime.
Cahilliğimden büyük bir ders aldım . Ehliyetimi aldım . Ve motorsiklet ile kötü biten anılarıma yeni sayfa açmak istiyorum. Burada sizlerden yardım isteyeceğim .
1Kesinlikle alacağım motorsikletten önce sağlam ekipman ve kask önerisinde bulunmanızı rica ediyorum. çünkü kendimi biliyor ve altımda ki motorsiklet virajlara yatarak girmeyi şunları bunları deneyip öğrenecek ve düşeceğim.
2başlangıç olarak 125-250 cc racing motor almak istiyorum(sadece düşünüyorum sizlerin yorumları benim için en değerli fikirler) tecrübem ve kişiliğimi dökmüş durumdayım .
3 İleri sürüş eğitimleri alıp cc yükseltmek istiyorum hemen olmasa da ileri sürüş eğitimini nereden ve nasıl alabileceğim konsunda bir bilgim yok yaşadığım şehirde böyle bir kurs imkan bulamadım .
Şimdiden teşekkür eder hayırlı forumlar dilerim
Ne mi oldu 6 ay alçıda kaldı. Ve çıkacağı güne kadar doktorum ameliyattan başkası kurtarmaz dedi. araştırmalarım da onu gösteriyordu( http://www.turkelcerrahisidernegi.com/sayfa-skafoid-kiriklari-66.html ) . 6 ay sonra iyileşti iyileşmesine de aradan 3 sene geçmesine rağmen yeni yeni kullanabiliyorum eskisi gibi . Fizik tedavi vesayre spor yasağı bu sene bitti eski formuma kavuşabileceğim (Çok şükür).Bu hastane de yattığım dönemlerde madem cahillikten başıma böyle şeyler açtım en iyi eğitimleri alıp bu motoru AHLAKI ile süreceğim diye söz verdim kendime.
Cahilliğimden büyük bir ders aldım . Ehliyetimi aldım . Ve motorsiklet ile kötü biten anılarıma yeni sayfa açmak istiyorum. Burada sizlerden yardım isteyeceğim .
1Kesinlikle alacağım motorsikletten önce sağlam ekipman ve kask önerisinde bulunmanızı rica ediyorum. çünkü kendimi biliyor ve altımda ki motorsiklet virajlara yatarak girmeyi şunları bunları deneyip öğrenecek ve düşeceğim.
2başlangıç olarak 125-250 cc racing motor almak istiyorum(sadece düşünüyorum sizlerin yorumları benim için en değerli fikirler) tecrübem ve kişiliğimi dökmüş durumdayım .
3 İleri sürüş eğitimleri alıp cc yükseltmek istiyorum hemen olmasa da ileri sürüş eğitimini nereden ve nasıl alabileceğim konsunda bir bilgim yok yaşadığım şehirde böyle bir kurs imkan bulamadım .
Şimdiden teşekkür eder hayırlı forumlar dilerim