özgür Adamlar

:cherry: Arkadaşlar hepiniz sağolun
insan bir günde bukadar çok arkadaş edinince cok seviniyor hele birde ortak konularımız ve zevklerimiz olması çok güzel:)
keşki daha önce bu camiyayı tanısaydım:pr:
amacım kalıcı olmak ve tanıştığım arkadaşlarla gezilere katılmak yeni ve gerçek arkadaşlar edinmek.
Motor olayı başka bir yaşam tarzı:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostdark' Alıntı:
birde arkadaşlar herkez sabit hızda gitme diyor
sabit hızla gidersem ne olur ayıp mı olur:queen:
motormu yanar,frenmi kilitlenir.

bayaa bi ayip olar bence

Antalyaya gitmeyi kafama koyarsam giderim ama sahilden birgün biryerde diyergün başka yerde kala kala
kimbilir yazakadar bir iki kafadengi arkadaşda bulursam şamatalı ve zevkli olacağını düşünüyorum:queen: heryerimiz tutulacaksada tutulsun neyapalım:)

Antalya'ya geldiğinde haberimiz olsunda mangal yapalım. Antalya grubunun mangalsız gezisi olmaz :queen: O yüzden adımız göbekli scootercılara kadar çıkmıştır. :queen:

Ok yazın bir iki arkadaş ayarlıyıp geliriz zaten yola çıkmadan gideceğimiz heryerdeki arkadaşları buradan haberdar edeceğim:queen:
Ayrıca davetine tşk,mangal yanındada rakı off ya
yazın kesin antalyadayım
bana takılmak isteyen herkezide davet ediyorum.:cat:

HOŞGELDİN yeni motorun hayırlı olsun gülegüle kullan...:bounce:

Hosgeldin
Antalya ya 1999 da dt 125 ile sabah cıkıp aksam sattlerinde varmıstım hemde o zamanki yollaar ohooooo ama m skuter ile biraz kasarsın aynı gun inecem diye tutturmasan bis olmaz .
Benden sana tavsiye koy motoru trene in burdura oradan bak dalgana aheste aheste ....

:queen: Günaydın arkadaşlar
Tekrar hoşbulduk

Sabah sabah kar kış off ya motora binemedim bu kar bitsin artık yaa:pr:
Bu arada trenle burdur oradan devam etme fikri baya iyi :cat:
birde arkadaşlar kask dizlik boyunluk aldım ama daha mont almadım montlarda 250-350 ytl arası
bu montları en uygun nereden alabilirim biliyormusunuz:silent:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tşk yamahaman kar erise keyfini çıkaracağım :cat:

İstanbuldaki arkadaşlar istanbul yakınlarında haftasonları kaçabileceğim bildiğiniz nereler var:silent:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

aramıza hoşgeldin. :) gideceğin uzun yol mesafesi ne kadar? ona göre değişir tabi. hava soğutmalı uzun yolda sıkıntı yapmaz. 100km gittim ben hiç durmadan mondial 110ft ile. bi sorun çıkarmadı.

abi yaşım 20 aynı baskılar bizimkilerde de var bende diyorum vaz geçtim tamam diyorum 106 gtı alıcam motor u sildim falan ama parayı buldum alıcam motorumu hepsi şaşıracak:queen: babamın yüzünü merak ediyorum

goldwing
en iyisini yaparsın:queen:
ilkgünler surat yapıyorlar ama bir iki hafta git gel sana güvenleri oturuyor ve endişeleri gidiyor
bol şanslar kardeşim:cat:

dostdark, goşgeldin. ilk motorumu alırken banada evde korkunç muhalefet vardı. alacağım motorun enduro olduğunu, sokaklardaki hızlı mıtorlardan olmadığını, dağ tepe gezeceğimi söyledim, gerçi aldığımda çok surat yaptılar. ama sonra motorumu değiştireceğim dediğimde alçak bir motor alda bizde binelim dediler :)
goldwing 35, motor tehlikelide 106 gti, değil mi, bence hiç aşağı kalmaz (benim 1 tane pertim varda 106 gti)

Akgün ailelerede hakvermek gerekiyor
ama bizde haklıyız ya 38 yıldır motorum olmadı
onlara kalsa yinede olmıyacaktı
gerçi kazasız belasız gidip geldikce daha anlayışlı oluyorlar sonrada motoru senin bir parçan olarak kabul ediyorlar
bence motor isteyen herkez biran önce almalı aileler kabuleniyor sonunda.
Zaten bu gidişle 3-5 yıl sonra istanbulda tek ulaşım aracı motorsiklet olcak
Geçenlerde motor aldığım galeride arkadaşın biri motor beyenmeye çalışıyordu ,iyi bir arabası var ve garaja çekeceğini söylüyordu
:queen: HERKEZ MOTORA BİNSİN İNİN ARABALARDANNNN:queen:

dostdark, motorumu alıncaya kadar otomobiller bende de büyük tutkuydu, ama aldıktan sonra kendim için aldığım en güzel şeyin motorum olduğunu düşünmeye başladım. Yılda 15-20bin yol yaparken geçen sene arbamla 6 bin km. yapmışım sadece, geçende aküsü boşalmış, çünü kar kış demeden motosiklet kullanır oldum. 65000 nüfulsu Kastamonu'da bile motorun trafikteki rahatlığı anlatılmaz.

hayırlı olsun.:rendeer:
dostdark' Alıntı:
vay be meyer bugüne kadar neler kaçırmışım
Alırken düşündüğüm şey sıcak havalarda binerim di şu anda dışarda kar var ve ben motoru alalı 25 gün oldu ama onsuz biryere gitmeyi düşünemiyorum
haklısın. ben de geç kaldım.
neler kaçırmışız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar