özel yapım

yolda giderken uçar bu :mrgreen: gerçekten de öle olur çünkü bunların hepsinin bir hesabı var. Mopete harley davidson motoru koymak gibi bişey :silent: denemekte fayda var :queen:

Son düzenleme:

ddh

Bence bo motorda hız yapılmaz demem tabiiii
Bence bu motora binilmezzzzzz

Ceylan değil mi bunun motoru yha.Birde bişey sormak istiyorum:
Bu makinanın egzostları yukarı bakıyo.Şimdi hal böyle olunca;iki zamanlı motor ne de olsa yakamadığını egzosttan atmak durumunda kalıyor.Peki bu makina nasıl atacak yakamadığı yağ/yakıtı?

guzel olmus elıne saglık sankı koltuk ve gıdon arasında bır orantısızlık var tabı ayarını yaptınmı bılmıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi gülmekten vefat edecem ya::xs06::,o nasıl bir hafifletme öyle,bütün parçaları sökmüşsün.sen motorunu da sök iki tane pedal tak hatta::xs06::farları da sök sen, mum dik iki tane daha hafif olur o bakımdan::xs06:: Türk mühendislik harikası olmuş,hiç acımaz nobel de alır bu .........::xs06::

Son düzenleme:
abi gülmekten vefat edecem ya::xs06::,o nasıl bir hafifletme öyle,bütün parçaları sökmüşsün.sen motorunu da sök iki tane pedal tak hatta::xs06::farları da sök sen, mum dik iki tane daha hafif olur o bakımdan::xs06::

bu kadar komik olan nedir anlayamadım dostum.Adam heves etmiş bi çalışma yapmış ve bence çok güzel olmuş.Bu çalışma dışarıdan bakıldığında basit gibi görünsede,ona harcanan bir emek var ortada bence saygı göstermelisin alaycı tavrın hiç hoş değil:farao:Emeğe Saygı!..

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu kadar komik olan nedir anlayamadım dostum.Adam heves etmiş bi çalışma yapmış ve bence çok güzel olmuş.Bu çalışma dışarıdan bakıldığında basit gibi görünsede,ona harcanan bir emek var ortada bence saygı göstermelisin alaycı tavrın hiç hoş değil:farao:Emeğe Saygı!..

şaka yapıyorum yaa,niçin herşeyi bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum,biraz daha rahat olun,sence çok güzel olmuş olabilir, bence komik olmuş, hala gülüyorum, komik olmuş ve hoşuma gitti.illaki kurtlar vadisi modunda bir ciddiyetle ''mükemmel olmuş'' mu demem lazım ???

şaka yapıyorum yaa,niçin herşeyi bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum,biraz daha rahat olun,sence çok güzel olmuş olabilir, bence komik olmuş, hala gülüyorum, komik olmuş ve hoşuma gitti.illaki kurtlar vadisi modunda bir ciddiyetle ''mükemmel olmuş'' mu demem lazım ???

hayır "mükemmel olmuş veya olmamış" demek senin keyfine bağlı.tabi ki fikirlerine saygı duyarım ve duyarlar ama az önce yazdığın msj.ın biraz değil çok rahatça yazılmış bir msj. gibi geldi bana.yani alaycı bir kokusu vardı o mesajın.Renkli olmak iyidir,komik olmak da iyidir ama bunların nasıl sonuçlar doğuracağını düşünmek gerek.Mesela ben yazdığım her msj.ı göndermeden tekrar okurum, kendimi başka birisinin yerine koyarak bakarım olaya.varsa yanlışım, imla ve noktalama hatam ona göre düzeltirim msj.ımı:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok anlıyorum,haklısın:rendeer:

ben görünüş olarak fazla sevmedim.bitmiş hali daha güzel olacaktır tabii ki.
bitmiş halinin fotolarını bizimle paylaşırsın umarım.kolay gelsin:rendeer::rendeer:

ben de kendi çapımda birkaç tavsiyede bulunmak isterim.
daha hafif olması için mobilet bionik deposu koyabilirsin.

bitmis halinin daha guzel olcagina eminim.ama tabii kaynaklari saglam yaptiginiza eminmisiniz ??
ayrica sakin mete_han'a 1 tur ver dediginde motoru vermeyim yoksa kirar o demirleri :)
motosiklet ciktiginda ilk hiz denemesinde yuksek hizlara cikmayin bence,en az 3-4 gun yavas kullanin cunku ayrodinamiginin iyi olcagini sanmiyorum
yinede emek verilmis.insallah istediginiz gibi olur makina

o şaşeyle 5 km bile dayanamazsın dizayn hoş ama şaşe berbat motosikleti race yapmışın motor california :queen:chopper bari yapsaydın :queen::queen::queen:

Ben hiç yaratıcı değilim. Tek yapabildiğim kağıttan uçak. Böyle kafa ve emek sarfedilmiş eserler görünce çok imreniyorum. Aferim valla. Sonuçta ortaya çıkan ürün bir yere kadar önemli ama onu ayağa kaldırmanın verdiği keyif başka olsa gerek.. Tebrikler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar