özel yapıım çift silindir 602 cc mz eşşi benzeri yok

bu daha öncede yapılmıştı.1995 den önce mersinde ismail aybek adında motor ustası yapmıştı. amortisörler kesik, yere yakın MZ 601. çok güzel. birşeydi. kulakları çınlasın ismailin

301 ini kullanmıtım, deparı şahane bi motor. bunun deparıda 2 misli iyidir.

ayno komuyu ben daha dün akşam açtım
konu açarken sağına soluna bi bakta aç..

:)
Konunun açılma tarihine bi bak önce istersen sen dün açmışsın arkadaş geçen sene
özel yapıım çift silindir 602 cc mz eşşi benzeri yok - 30-11-2008, 21:11 PM

--------------------------------------------------------------------------------

senin açtığın konu kilitlenmiş ..
sağa sola bakarken sanırım dikkat etmek lazım ne dersin :p

:)
Konunun açılma tarihine bi bak önce istersen sen dün açmışsın arkadaş geçen sene
özel yapıım çift silindir 602 cc mz eşşi benzeri yok - 30-11-2008, 21:11 PM

--------------------------------------------------------------------------------

senin açtığın konu kilitlenmiş ..
sağa sola bakarken sanırım dikkat etmek lazım ne dersin :p

:queen:

bu motor salıtık ama ruhsatlı mı ki :silent:

S.a

Arkadşlar yannış olmasın amcam yapmadı motoru ikinici fotorafta pati çektiren hakan abi yaptı makina 180 bulo ben motora bindim süper bişey afyona her gittigimde makinayı görüyorum motor patidede 180 ni rahat buluo 6 tne modifiyeli hava filtresi var bide iki motorun arasında perfonrmans filtresi var :queen:::coool::

cok super bısı yapmıs ama 2 si aynı anda calısmıyosa nasıl düzen tutacak bide böle motorlar uzun süreli basmaya dayanmaz kuvvet cok oldugu ıcın bıyerden patlak verir:queen: kalkıs motoru olarak yapıyolar şehrımden bılıyorum çift YAMAHA RX Z var antepde de ama drag ve kısa mesafe için yapıyolar:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oha.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar