Özel Renk Kymco Venox 250

Marka: Kymco
Model: Venox 250
KM: 50000
Renk: Sedefli Yeşil ( siyaha ve metalik yeşil arasında )
Fiyat: 6.500 TL
İl/İlçe: Antalya / Muratpaşa
İletişim: 0543 231 11 47
Açıklama:
CC yükseltmek amacıyla çok beğendiğim motorumu satıyorum. 250 cc olmasına rağmen grup sürüşleri esnasında yüksek hızlara ayak uydurabilen bir makinadır.
Motor temiz durumda ve hiçbir sıkıntısı yoktur.
Su soğutmalı, Karbüratörlü 29 beygir ile 250 cc makinalar arasında gayet güçlü sayılacak bir makinadır.
Boyutları gayet büyük olan motorum 650-750 cc lik bir motor görünümündedir yeni başlayıp güzel bir tasarım isteyenler ve benim gibi iri sürücüler için gayet güzel bir makinadır.
Motorun benden önceki sahibide tanıdık olup motorun tüm bakımları yetkili servisinde yapılmıştır. ben ise bakımlarını Antalya eski sanayi Olimpiyat Motor Ahmet ustada yaptırdım.
Akü, Yağ, Hava ve Yakıt filtreleri yeni değiştirilmiştir. Zinciri yeni değiştirilmiştir. Üzerindeki lastikler henüz 4000 km görmüştür kullanıma göre sizi 1-2 yıl daha götürür (ön arka Bridgestone Exadra Max ). Marş motoru, dinamosu ve kavraması değiştirilmiştir. uzun bir süre bakım masrafı gerekmez
Hasar kayıdı yoktur kilometre oynanmamıştır benden önceki sahibide dahil tüm muayene raporları durmaktadır. Muayenesi daha yenidir Temmuz 2017 ye kadar geçerlidir
Türk Chopper MK Antalya üyelerine motoru sorabilirsiniz.
Aktif kullanımda olduğundan kilometre artabilir. isteyenlere telefondan yeni fotoğraflar yollayabilirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-kymco-venox-250-ozel-renk-temiz-ve-kazasiz-tum-bakimlari-yeni-226562826/detay

w0jinb.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar