ozaman bendende bir selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kırılıcaksın kibarlıktan.

Şşşştttt.. Lem ben evli barklı adamım...:p. Kibar olursun atlarsın.... Sert çıkarız atlarsın...

Gece gece işinmi yok?.. Yat uyu..Yarın iş günü..Erken kalkıcan...:bounce::wiinkk:

bunların fşyatları nekadar ve şehirdışına çıkılırmı bunla ayrıca ben kredi kartına taksit istemiyorum senetle olsa olmazmı??

Moderatör
Şşşştttt.. Lem ben evli barklı adamım...:p. Kibar olursun atlarsın.... Sert çıkarız atlarsın...

Gece gece işinmi yok?.. Yat uyu..Yarın iş günü..Erken kalkıcan...:bounce::wiinkk:

Bak uyudum uyandım bile işimi bile hallettim. Ayrıca bizene medeni durumundan :p

Merhaba Hoşgeldiniz.
Ben de Beylikdüzündeyim.
Buralarda kartsız taksit yapacak yer malesef zor bulunur.
Fakat 1000 Lira kadar toparlayabilirseniz, güzel bir ikinci el bulur, acemiliğinizi atana kadar kullanırsınız.

Keyifli sohbetler...

teşekkürler yani bulamaya çalışıcam olmazsa kredi kartıyla alıcam.kışın fşyatlarda düşme olur değilmi arkadaşlar??

Hoşgeldin..

Kadın erkek fark etmiyor, hepimiz iki kolumuz ve iki bacağımızla kullanıyoruz motorumuzu.

ben zaten anlatamadım tubacım nedense bu sitede sürekli bir yanlış anlaşılma oldu benim iin dili henüz çözemedim,ben kendimden değil trafikteki hanzolardan korkuyorum özellikle istanbulda bu çok daha fazla oluyor

Korkma korkma :) Cesur ol sen, motorcusun. Höt dedin mi sen irkiliversin millet. Kimse seni yanlış anlamadı, sen takma kimseyi. Takıl kafana göre. Burası süperdir. Öyle olmasa 4 buçuk yıldır ne işim olurdu değil mi ? :rendeer:

ben tekwando türkiye 2.siyim bayanlara edilen sarkıntılıklar hiç hoş değil elbet birini indirip döverim o and olur zatende hani oda bi ana kuzusu insan evladı..:p ama asla kadınları ezdirecek bi laf ve kelimeye tahamülüm yoktur asla tevazu gösteremem..alışmaya çalışıyorum umarım beni ilk anlayan sen olmazsın canım..:)

Şu bayan kelimesini kaldır anlaşalım :) Kadın de, diyemiyorsan hatun.. :wiinkk: Bayan sadece hitap şeklidir...

bayan bir kitap dilidir konuşma dilinde hatun ve kadın derim merak etme anlaşırız

Hoş geldin aramıza Katılımcı olman dileğiyle..:rendeer:İstanbul Mt olarak gezilerimiz oluyor sizide bekleriz.:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar