Midnight Club 3 Remix vardı, PlayStation 2'de deli gibi oynardım çocukken. San Diego, Atlanta ve Detroit şehirleri vardı, Remix paketli olanında ekstradan Tokyo şehri geliyordu ve daha çok araba ve motor oluyordu. Arabalarda bayağı geniş bir modifiye skalası vardı, hatta air süspansiyon, arabayı hoplatan hidrolik süspansiyon gibi şeyler bile takılabiliyordu. Motorda ise performans iyileştirmeleri haricinde sadece renk, sticker ve jant takabiliyordun

Soundtrackleri de fenaydı, hala daha motorla viraj kasmaya giderken o müzikleri açabilirim. 4. oyununu sadece 1 kere oynadım ama o da iyiydi bence. Devamının gelmemesi bayağı kötü oldu. Serinin gerçekçi bir fizik motoru, yeni nesil grafikler ve güncel model araçları da içerecek şekilde daha geniş araç seçeneği ile yeni bir oyunu çıksa yine çocukluğumdaki gibi saatlerimi harcayabilirim. Ara sıra Forza Horizon 5 ile nefsimi köreltmeye çalışıyorum ama yarışırken polis kovalamadığı ve air veya hidrolik süspansiyon takamadığım için tam olarak o tadı veremiyor. NFS Unbound var ama EA'nın moktan DLC dayatmaları yüzünden bu firmanın hiçbir oyununa bulaşmamayı tercih ediyorum.