Oyle Kolay Ogrenilse!

Sitede cogu benim gibi yeni baslayan arkadas super sport motorlarla ilgili soru soruyor 1000cc motor almak istediklerini ama hic motor deneyimleri olmadigini soyluyorlar. Sanirim bu Fotograflar bu isin nasil ogrenildigini ve harcanan emegi gostermesi acisindan yararli olacaktir. Begeneceginizi umuyorum :)

:mrgreen: harika fotolar ellerine sağlık ama şu bisikletlilere bittim doğrusu :queen:

zhauhauzhauhuahuaz koptum klozet süper yaa :queen: tebrik ediyorum güzel fotolar :queen:

süper ya bende klozet olayına çok güldüm gerçekten işin cıvkını çıkartmışlar
:) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pauzhuahuahuahzu yarıldım uauhauha :queen: :queen: :queen: :mrgreen:

:queen: :queen: hohohohohhohohoh hhahahahahahhaa çok komik ya elelerine sağlık kardeşim

Bisikletliler aşmış olayı abicim. Daha motor falan kesmes onları :mrgreen:

Motosiklet bir hastalık virajlarda yatmak ise bu hastalığın ölümcül olabilen yaraları... :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: ama bu yaralarla oynamak zevkli beaa :cherry:

fotolar hiçbişey anlatmıyo bence arakadaşlar sadece foto hatta photoshoplu olanlar var yeni başlayan için bence de 1000 c ve üzeri bi makine doğru değil ama gözünüzde büyütmenize kendinize olan güveninizi kaybetmenize gerek yok bence saçlmalık bu fotolar ona bakarsanız bir sürü video var adamlar yakında ip üzerinde giderken tek teker yapıcak lar

valla ne diyim klozet olayı müthiş.onlar aşmışlar,1000 cc onları kesmez:)))

çok güzel bir paylaşım sağol
bisikletlilere çok güldüm taklitimi yapmaya çalışmışlar puahaha
helede arabadaki manyak bişi bea

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar