öyle icimi doktum

Selam baktım gereksiz konu açan çok bir tane de ben açayım içimi dökeyim dedim motosikletleri bir kaç senedir araştırıyorum ve artık bende motor istiyorum motor istememde aileminde etkisi oldu soyleki bana hiç mi hic guvenmiyolar alt tarafi araba surerken bile annem aman dur baban sursun aman dur biyere carparsin falan filan...bende diyorumki kesinlikle motor almaliyim sadece ben surerim zaten kimse kullanmayi da bilmiyo ailede laf ta yapamazlar simdi lise son sinifim bi kac gun sonra universite sinavi insallah universite kazaninca aldircam babama bi motor (babam araba alirim demesine ragmen) simdi aklimda cbr 125 veya cbr 250 var hayirlisi

Taa yıllar önce babam arabasinda gezmeme haftada 1 kere izin veriyordu bende sinir oluyordum lise 2 de falan gittim hem okudum hem calistim kendime scoter aldim sonra o ozgurluk hissi cok hosuma gitti sattim o motoru. Ybr aldim onu sattim tvs apache aldim derken simdi hyosung gt 250 naked aliyorum.

bana babam herzaman arabayı verir ve çok güvenir. Hatta ben varken hiç sürmez arabayı ama genede kendi aracın olması binip zırt diye gidebilmek çok güzel bir duygu :)

Kardeşim, ekipmanların tam al, eğitim mutlaka al. Ondan sonra hem sana daha çok güvenirler hemde korkmadan motor sürersin.

Taa yıllar önce babam arabasinda gezmeme haftada 1 kere izin veriyordu bende sinir oluyordum lise 2 de falan gittim hem okudum hem calistim kendime scoter aldim sonra o ozgurluk hissi cok hosuma gitti sattim o motoru. Ybr aldim onu sattim tvs apache aldim derken simdi hyosung gt 250 naked aliyorum.

Bu Arkadaşın sıralamayı takip etsen daha sağlıklı olur...

Scooter - Commuter - SS

Bencede bu arkadaşın sırayı takip et
kendin çalışarak al, daha leziz olur o vakit

Daha A2 dahi almamışsın. Arabayı kullandırırken nasihat etmelerine laf yapıyorsun, ki nasihat etmekte haklılar. Kendine güvenebilirsin ama boş güven bir işe yaramaz. İyi kullandığını varsayalım, ki anacığından yavaş yavaş diye uyarı aldığına göre kendine güvendiğini ve dengesiz kullandığını seziyorum, karşı taraftan kaynaklı bir kazaya karıştığında veya yola bir çocuk fırladığında ömür boyu pişmanlığını çekersin fakat son pişmanlık fayda etmez.

Kardeşim ben 28 yaşındayım sana abin olarak birazcık anlatayım, bizimkilerde eskiden böyle derlerdi çünkü daha dünkü çocuksun onların gözünde( ama inan annelerin gözünde hep öyle kalacaksın :) ve bu durum hoşuna gidecek yaşın ilerledikçe )..
Zaman geçti üniversiteye gittim artık ailen demekki biz olmadanda yaşıyor parasını idare ediyor diye büyüdüğünü görüyor ve sana bakışını değiştiriyor..
Daha sonra işe giriyorsun zaten bundan sonra çok karışmıyorlar artık eşşek kadar adam oluyorsun( çok diyorum çünkü annem hala karışır şuna dikkat et motora hızlı binme vb.) Ben çocukluğumdan beri babamdan motor istedim almadı ama şuan düşünüyorumda iyiki almamış bn bisikletle bile mahallede en hızlı giden çocuk olcam bi yerden zıplancaksa kum tepesi gibi en ileri zıplıcam diye kaç kere düştüm motorum olsaydı muhtemelen ölürdüm.
Şimdi kendi kazandığm parayla aldım motorumu hayalimdekileri tek tek gerçekleştiriyorum çok şükür ve bunun tadı inanki farklı ve bırak annen sana öyle desin yaşın ilerledikçe annen yanında olsun istiyorsun ama olmuyor hayat şartları iş güç derken bence zamana bırak sen derslerine sınavlarına odaklan zamanla herşey yoluna girecek emin ol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar