öyle bir kaza yaptık ki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun, traktör tali yoldan ana yola kontrolsüz çıktığı için traktör suçlu gözüküyor.

çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun, tekrarını göstermesin.

dün 3, bugun de 1 kaza atlattım bu bahsedilen dikkat özürlü arkadaşlar yüzünden. 2x dikkatli olmakta fayda var. her zaman dediğim gibi "trafiği okuyabilme yetisi"ni aciliyetli kazanmak şart.

L

lawyer_16

çok geçmiş olsun. hem yola atlıyor, hem de bağırıp çağırıyor ha? süründür onu bence köydeki tarlasını sattırıp ödettir bütün zararlarını hastane masraflarını her şeyini.. ama şunu da unutma, kanunlara göre traktör sürücüsü yüzde yüz haksız bulunabilir ama daha iyi öngören bir motor sürücüsü bu kazayı yapmayabilirdi. tekrar geçmiş olsun, bundan sonra daha temkinli olalım. boşuna motora saygı yok demiyorlar.

Geçmiş olsun , bir hastaneye gidip bilek için mr çektir. Aynı buna benzer bir şekilde skofoid kemiğini kırdım.
Ve 1 ay boyunca kırık olduğunun farkında bile değildim hatta doktorda anlamadı çünki röntgende çıkmıyor. İleride büyük sıkıntı çıkarır.
Şimdiden önlemini alıp mr işini ihmal etme.
Kırık olsa duramazsın abii diyenlerede aldırma. 1 ay durdum hiç hissetmedim bile hatta o arada motor kullanmayada devam ettim. Sonrasında 4 ay alçı Allahtan kaynadı . Çok sıkıntılı bir kırık bunu önemsemeni öneririm.

Çok şanslısın.

2008 deki kazamda aynı kemiği kırdım.Kazadan 5 dk sonra fark ettirdi kendini.İki kırık ucu birbirinden 1 mm uzak diye ameliyat oldum,titanyum hala bileğimde, sen şanslı olanlardanmışsın emin ol. Ameliyat sonrası az morfin yemedim. Aparatı da matkapla taktılar zaten.

Geçmiş olsun bende tvs apache kullanıyorum ve canakkaledeyim. (kırmızı siyah) canakkalenin neresindesiniz? Nerde oldu bu kaza gecmiş olsun tekrardan..

bu arada size birşey olmaması allah korumuş. Ekipmanlarınız neydi acaba?

yarımada ecabat yolu tersane çivarı agv kask 499 tl ye aldığım mont vardı maalesef artık yok :(

motorun masrafını alacaz arkadaş iyi durumda adam bagırdı çagırdı ama sonra gelip özür diledi insanlar çok saygısız olmuşlar bana tek bir sözü koydu

'siz motorcular ne bok olduğunuz belirsiz insanlarsınız sizin neyiniz var ( ehliyet anlamında diyor ruhsat anlamında ama bilmiyo hepsi tam.!!)

kimse bana böyle konuşamaz... şimdi aglasın dursun ben giden 900 tl lik agv ye yanarım

Geçmiş olsun... Yavuz hırsız hesabi birde emniyette size bağırıyorsa, sonuna kadar acısını çıkartın bence sonuçta elemanda ne ehliyet ne sigorta varmış. Her türlü %100 haklısınız. Acıma ver mahkemeye...

İleride kavşak var, tali yol var, sen 98 km. hızla mı geliyorsun? Kusura bakma ama trafik kuralları adamı suçlasa bile sorumlu sensin bence...!

Geçmiş olsun.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

traktörün farları yanmıyor zaten 108 km hızdan gaz kesmiştim...

Güzel kardeşim, bak korada kavşak var. Hadi tali yolu geçtim tabela yoktu görmedin v.s.

Sana hiç kimse kavşaklara nasıl yaklaşılması gerektiğini öğretmedi mi?

Yazık günah değil mi canınıza?

Traktör bu, her şey olabilir yola bakmadan çıkar, yarıya kadar çıkıp bekler, farı yanmaz, fren lambası yanmaz. v.s. v.s.

Özellikle kavşaklara ve yola katılım noktalarına durabileceğiniz hızlarda girin. Böyle olayların önüne ancak bu şekilde biraz geçebiliriz.

Tekrar geçmiş olsun, bahsettiğiniz hızla kaza yapıp hayatta kalan az insan vardır. DİKKAT.....

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar