oyle bi foto kaçırdımki sormayın

arkadaşlar bugun öyle bi foto kaçırdımkı yılın fotosu olacaktı.göztepede yürürken bi vatandaş honda actıva sıyla trafıkte ılerlıyo arkasında bıtane pıtbul ayakta patılerını surucunun omuzlarına atmıs.hemen makınayı cıkardım fotografını cekmek ıcın ama yetısemedım.inanın yarım saat orada bekledım gerı donerler dıye ama cekemedım fotoyu.sabahtan berı aklımda kafayı yıyecem kacırdım dıye.

BU adam caddede de geziyor. Lacivert bir beat üzerinde terlikli bir adam kasksız ayrıca ve sırtında boxer köpeği...

Hatta bir ara Show habere konu olmuştu :p

doğrudur kask yoktu, motorda beat olabılır uzaktı bıraz bana. gordum şok oldum zaten.

Para toplayalım köpeğine bi kask alalım adamın :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaçan balik büyük olur , kaçamayan ızgara......:queen:

bizim köydede vardı av köpeklerinden taksinin en önüne oturup camdan dışarı bakarak gidiyordu bazende ön kaputa oturup gidiyordu ama çok yaşlandı ve öldü çok severdim onu:salut:

asm

O birşey mi? :)

Ben bir köpeği koltuğunun altığına alarak motor süren bir vatandaş görmüştüm.

Vitesli idi hemde motoru. (Sol kolunun altına sarmış köpeciği bir yandanda debriyaj ile uğraşıyordu)

fotoğraf kaçmış olabilir ama öyle hararetli anlatmışsın ki abi ,inan o anı, o hali yaşadım birden.Bir film şeridi gibi geçti gözümün önünden:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar