ÖTV nin 3 Aylık İndirim Süresince Motosiklet Alırmısınız

sihirli değneğe gerek yok

çok iyi planlamayla ekomi bilimcileri otursa düşünseler bu kriz falan hikaye olur

stopajlarda indirim kredi kartı mağdurlarına taksitlendirmeler falan bunun dışında toplu sanayi sitelerinde kiralarda belli indirimler üreticiye yurtdışına mal satarken vergisiz satış adamlar yurtdışına mal bile satamıyor bizim üreticimiz yurt dışına mal satarken bile vergi ödüyor

daha say say bitmez yapılabilicke çok şeyler var nedenide bu devlet affedersin bir tuvalette vergi almıyor..

ama böyle saçma sapan arabalarda indirim yaparak değil...

sihirli değneğe gerek yok

çok iyi planlamayla ekomi bilimcileri otursa düşünseler bu kriz falan hikaye olur

stopajlarda indirim kredi kartı mağdurlarına taksitlendirmeler falan bunun dışında toplu sanayi sitelerinde kiralarda belli indirimler üreticiye yurtdışına mal satarken vergisiz satış adamlar yurtdışına mal bile satamıyor bizim üreticimiz yurt dışına mal satarken bile vergi ödüyor

daha say say bitmez yapılabilicke çok şeyler var nedenide bu devlet affedersin bir tuvalette vergi almıyor..

ama böyle saçma sapan arabalarda indirim yaparak değil...

hocam biz bunları burda bile konuşabiliyoruzda akıl edemiyorlar mı yani?

erdiremiyorlar demekki ???

şimdi askerede paralı askerlik için baskı yapıyorlar yani hükümetede laf etmek istemiyroum ama işleri güçleri sat sav kolay yoldan para kazan 2001 den beri böyle..

bu pakette öyle basit yalıp şalıp yapılmış belliki 2-3 günde düşünülmüş basit bir paket yap %3 %4 indirim faydalansınlar sadaka kültürü profesyönel bir çözüm değil...

Son düzenleme:
allah sonumuzu hayır etsin ne yazık ki sistemde iyi bir ekonomici yok bu akp hükümetinde de böyle iyi ekonomicileri yok bakmayın chp dede böyle bir derviş geldi ağzımıza etti yani onuda unutmadık bu ülke ne çekdiyse başarısız ekonomicilerden çekdi..

allah sonumuzu hayır etsin ne yazık ki sistemde iyi bir ekonomici yok bu akp hükümetinde de böyle iyi ekonomicileri yok bakmayın chp dede böyle bir derviş geldi ağzımıza etti yani onuda unutmadık bu ülke ne çekdiyse başarısız ekonomicilerden çekdi..

heh işte demek istediğim bu...
sanki biz ilk defa karşılıyoruz gibi gösteriliyor.
ne yapalım lanet olsun bi tane de adam yok anasını satayım:pr:

Süper Moderatör (BBRR)
demiş moderator arkadaşım. tüketim olmazsa üretimin olmayacagını bilmek için ekonomi profesörü olmak gerekmiyor. unutulmamalıdır ki, olası bir ötv indiriminin otomobil sektöründe yaratacagı hareketlilik, türkiyedeki otomobil fabrikalarındaki işçi çıkarımlarının önüne geçebilir geçmez diyenlerin iddalarını anlamak güç. satılan mal ne olursa olsun piyasanın dönmesi açısından fayda teşkil eder. parası olmayanlar alsın diye degil, parası olanlar alsın diyedir bu gibi önlemler. son tahvilde her ikisinin de işine yarar. ötv indirilirse devletin cebine girecek paradan indirilecek. kesinlikle ötv yi savunmuyorum ki savunalacak hali yok. göründügü üzere ötv indirimini savunuyorum.

parası olmayanın kafasına silah mı dayıyorlar coq? kapasite kullanımının düşüşünün durması için stokları neritilmesi gerekiyor. kapasite kullanımı ne kadar daralırsa o kadar işçi çıkarılacak.

Bu indirim eldeki stokları eritmeye yönelik bir indirimdir eğer bu indirim 3 yıl için geçerli olsaydı üretime hareket getirir istidamı arttırırdı ..bunu anlamak için profösör olmaya gerek yok benim gibi esnaf olmak yeterli hangi fabrika 3 aylık bi vergi indirimi için işçi alır... bu Kodamanların elinde kalan malları satsın ve halkın son parasını cebinden alsın diye yapılmış günü kurtarmaya yönelik bir çabadır ..bunu anlamak içinde doktora tezi vermeye gerek yoktur.

Adam sıkışmış geçen sene 25000 verip aldığı arabayı satacak belki borcunu çevirecek belki yatırım yapacak ama sen sıfırının fiatını düşürünce noluyo ikinci el piyasası darman duman oluyo... faizli borç büyürken ekonomi tıkanıyo.. tüketimi özendirecek her türlü tedbir beraberinde üretimi teşvik edici tedbirlerden yoksunsa işe yaramaz ..

Daha en baştan 3 aylık olduğu belirtilen bir vergi indirimi istihdam yaratır diyebildiine göre yabu işten hiç anlamıyosun yada hiç iş yapmadın ..

Son düzenleme:
Psikolojik etki yaratmaya çalışan bu hükümetten başak ne beklenir,
yaptığı en iyi şey gaz vermek, yiyen yiyor nasıl olsa, gelsin belediye
oyları.

1000 liraya transalp satsalar yine bana yaramaz iş yok baba bana 1000 lira verde diyemioruz :( ama alabilen için kaçırılmıyacak bi fırsat

motosiklette indirim olacakmı olacak.daha neyi tartışıyoruz biz.bırakalım otomobili alacaklar düşünsün.bu siteye bu kadar üye insan var, muhakkak içimizden bazılarına yaramıştır.zam yapsalar kötü , indirim yapsalar yine kötü.ben yaz gelmeden bi motor almayı düşünüyorum.inşallah indirim bitmeden bi tane sahip olurum.sonuçta nerden baksam 350 tl cepte; şimdi bu kötü bişeymi?

motosiklette yüzde 22'den yüzde 11'e düşecek diye yazıyor hürriyet'te bakalım fiaytlara nasıl yansıyacak tam da motosiklet alıcam iyi olucak bu :)

Bir başlasın hele, millette para varmıymış yokmuymuş hep beraber görücez.:)

hocam ben esnaf çocuğuyum deri kösele ayakkabıya 50 ytl dedim bu gün adam neredeyse beni dövecekti . Millet tersten bakıyor yusuf ' a , millet diyor eeee kriz var bar lar çakılı ulan hangi kriz , darbe , savaş zengini vurmus ki - - - sonra eee millet marketten 1 araba dolusu erzak ile çıkıyor . Aç mı kalsın insanlar yada evde hiçmi çamaşır yıkanmıyor neyse detaydan öte bizim insanımızın sağı solu belli olmaz . . . bugun haberlerde dod ' un açık artırımı vardı . 0 ı 100 bın tl olan subaru daha garantısı bıle var 47 bın tl ye satıldı .

Bugun ben bir arkadaşa söyledim ötv indirimi olacakmış diye oo tamam dedi ben babama biraz yükleneyim zaten bana araba alacaktı şimdi alıverir :) Sanki bazı insanlarda para var gibi :) Benden söylemesi

Amaç fotoğraftaki gibi araç stoklarını tüketmek

Ama bunu seçimden önce yapmaları düşündürücü...
Neyse hayırlı olsun bakalım..

s6001105gg1.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hocam ben esnaf çocuğuyum deri kösele ayakkabıya 50 ytl dedim bu gün adam neredeyse beni dövecekti . Millet tersten bakıyor yusuf ' a , millet diyor eeee kriz var bar lar çakılı ulan hangi kriz , darbe , savaş zengini vurmus ki - - - sonra eee millet marketten 1 araba dolusu erzak ile çıkıyor . Aç mı kalsın insanlar yada evde hiçmi çamaşır yıkanmıyor neyse detaydan öte bizim insanımızın sağı solu belli olmaz . . . bugun haberlerde dod ' un açık artırımı vardı . 0 ı 100 bın tl olan subaru daha garantısı bıle var 47 bın tl ye satıldı .

Hocam sende haklısın da, işte senin ayakkabıya 50 mi olur diye çıldırır ama git bak ilkokula giden çocuğuna cep telefonu almıştır, bizim milletimiz bi değişik bunu göz ardı etmemek lazım.

askari maaşla geçinen insanların cebinden 700-800 tl lik cep telefonu çıkıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar