5.000 km spyder kullandım durmaksızın değil veya uzun yol değil arkadaşımdan arakladıkça. Hiç göt ağırısı falan çekmedim arkadaşım

Bu arada kullanma deneyimin oldumu spyder'ı ?
Bu yazdıklarından diğer marka chopper motosikletlerde deneyimin olmadığı anlaşılıyor.Ayrıca kullandığın Spider'i 100-200 km boyunca üzerinden inmeden kullanmadığın belli, aksi taktirde ne demek istediğimi anlardın(Sana eski Edirne yolundan Kırklareli'ne gidip gelmeni tavsiye ediyorum).Spider için böyle diyorsan diğerleri sana yaylı yatak gibi gelir.
Avatarımdaki bindiğim motosiklet Regal Raptor Daytona 350'dir.Ön maşa dışında Spider'in aynısıdır.2011 den şu ana kadar uzun yol kısa yol 12000 km yol yapmışım kendisiyle.Geçmişte grup üyeliğimden dolayı tüm Regal Raptor modellerini kullanma fırsatım oldu.Oturuş pozisyonu ve konfor bakımından en iyi modeli dd250e-9b dir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
Horoz döğüşünü bir kenara bırakırsak başlıktaki konuya dönelim.Bana göre motosikletler için en uygun sürüş pozisyonu gerek konfor,gerek yol kontrolu,gerek araç kontrolu avantajı olan dik oturuş pozisyonudur.Ayrıca rüzgarın size vereceği o hissi en fazla hissedebileceğiniz pozisyondur.
Motosiklet üreticileri de uzun yol motorlarının sürüş pozisyonlarını dik oturuş pozisyonu olacak şekilde ürettiklerine göre,o kadar deneyim,test vs.den sonra yanılıyor olamazlar değil mi?