Otoyolda 'ölüm' yarışı (video)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mgy

Bunlardan bi zamanlar bende de vardı. O motorun fabrika çıkışı haliyle o hızlara ulaşmayacağını bilin bi defa. Silindir değiştirilir üzerinde oynamalar yapılır, karbürator,manifolt... saymakla bitmez.Her türlü parçası hemen heryerde bulunur hem de istediğiniz kapasitede(güçte). Bi ara bizde de motorun üstüne yatma çıktı ama sonra tehlikeli olduğundan-rahat olmadığından biraktık. Benimki çalındı da onu bırakmış oldum. Şimdi daha düzgün bişey kullanıyorum.

bir Konyalı olarak bunlardan bıktım valla bide egzost acıyolar zıır zıırr bide güzel çıksa ses sanki kulağını tırmalayacak gibi adamın. yaz geliyor yine çoğalmaya başladılar Allah akıl fikir versin diyecek bişi yok o adamların zevkide bu işte.

ben buları kınıyorum hemde resmen kumar oynuyor arkadaşlar :farao:

maddi yetersizliğin, eğitimsizliğin getirdiği ezilmişlik duygusu maalesef gençleri varlıklarını ispatlama eğilimine sokuyor. bu görüntülerin gerçek açıklaması bu.

mobiletini çift silindir yapıp bu süratlere çıkan çocuklar, " sen 20 bin euroluk ss le bunu yapabiliyosan ben de 500 ytl lik mobiletle aynını yaparım. senin parar var ama benim mangal gibi yüreğim var..." düşüncelerini bu yolla ifade ediyor...

+1000000000000000000000000 benim düşündüklerimi yazmışın ..:farao: bigün fena cekerler acısını ama ynede akllanmaz bunlar..

allah akıl fikir versin yaw kafayı sıyırmış bunlar anca başlarına bişe gelicekte öle uslanıcaklar :farao:

Moderatör
Aslinda o motorlari modifiye etmek icin harcadiklari parayla daha iyi motor alabilirler ama bi cesit hastalik sanirim :)

ya bunlar makinamı be biz burda....100 km zor yapıyo bizimkiler 130 u deviriyo hemde çift kişi yollarda bunlarınki gibi otoban değil testere gibi yolda yapıyo.. çanakkale' li ibo

evet ya izlemiştim bunu tv de :pr: kendilerini bişi sanıolar demiştim. kameralar çekince ii ce gaza geliolar. pardon ama bi halt ediolarmış gibi. bizim arkadaşın bi tabiri var. kendilerini asri mezarlıkta bulduklarında da bakalım böle gülebilecekler mi :silent:

beyler saçmalık felan ama bu yarışa giren bi maynak arkım war antalyada 140 yapıyomuş öle dedi doğru mu bilmem :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar