- Konu Yazar
Arkadaşlar dün e5'te Pekdik istikametine doğru Sol Şeritten gidiyordum.
Yaklaşık hızım 110km/h civarında idi.
Birden önüme yolun kenarlarındaki bariyerlerin altındaki saçma sapan boşluklardan bir köpek fırladı
r:
r:
r:
o kadar hızlıyım ki sağa sola menevra yapacak ne vakit var nede refleks.
Zaman iyice yavaşladı o sırada gözlerimi kapadım eşşedü......
Gözümü bi açtım Ayaklarım havada gidonu sımsıkı tutmuşum köpeğin alt grenajı sıyırdığını hissettim resmen..
çok korktum o köpeğin otobana girmesindeki tek şuç karayollarının yaptığı yol kenarlarındaki alt açık bariyerler arkadaşlar aman dikkat diyeceğim ama yolda karanlıkta giderken nasıl önünüze bişey atlayacağını tahmin edebilirsiniz ki 
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın düşmedim. Köpeğe çarpacağımı sanarak gözerimi kapatıp gidonu sıkıca tutup ayaklarımı havaya kaldırmışım. köpeğin çarpmasına o kadar ramak kalmıştıki ayaklarımı yukarı doğru çekmişim çarpacak diye.
Not: resim temsili ve alakasız nette gördüm güldüm. Korku ile gülmeyi aynı anda deneyimleyelim istedim.
Yaklaşık hızım 110km/h civarında idi.
Birden önüme yolun kenarlarındaki bariyerlerin altındaki saçma sapan boşluklardan bir köpek fırladı
o kadar hızlıyım ki sağa sola menevra yapacak ne vakit var nede refleks.
Zaman iyice yavaşladı o sırada gözlerimi kapadım eşşedü......
Gözümü bi açtım Ayaklarım havada gidonu sımsıkı tutmuşum köpeğin alt grenajı sıyırdığını hissettim resmen..
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın düşmedim. Köpeğe çarpacağımı sanarak gözerimi kapatıp gidonu sıkıca tutup ayaklarımı havaya kaldırmışım. köpeğin çarpmasına o kadar ramak kalmıştıki ayaklarımı yukarı doğru çekmişim çarpacak diye.
Not: resim temsili ve alakasız nette gördüm güldüm. Korku ile gülmeyi aynı anda deneyimleyelim istedim.
Son düzenleme: