otostop :)

geçenlerde işe giderken abim beni yolda bi yerde bıraktı. elimde kask yürümeye başladım 4.levent ten itü kampüse doğru .. otobusler o biçim kalabalık minübslerde insanlar sırt sırta hava güzel sayılrı .. elimde kaskımla yürüyorum...

yanımdan bi sürü motor geçti .. içimden belki bi kurye dururda beni alır dedim

belki trafikten belkide görememiş olduklarından kimse durmadı valla :(

neyse yürü yürüü nerdeyse itü ye gelmek üzeryim 3/5 dk yolum kalmış

bi motorcu durdu .. kuryeci bi abi gel dedi götüreyim dedi

sağolasın abi gidiceğim yere az kaldı dedim.

ama çokta mutlu oldum.. allah razı olsun dedim

işte hikayem budur

maslakta kırmızı-beyaz ağırlıklı motorcu montlu elinde kask olabilirde olmayabilirde. yürüyen birisini görürseniz sevabına atın arkanıza beni

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Elinde kask yoksa almam....Bende yedek yok çünkü...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla hocam bende otostop baslığını görünce bi sazanlama yaptım Afyon-İstanbul, Afyon-Sakarya, Afyon-Bolvadin, Afyon-Eskişehir Otostoplan gittim :) sen 4.levent ten itü ye otostopla gitmemişsin en sonunda birisi acımalı davranmış onada imkan olmamış bidahaki seferede sende otostop cek bea insanların acımasını bekleme acımıyolar cünkü :queen: tecrübe konusuyo ben diim :queen:

gasp olaylarından sonra otostop ya da motostop :) olayları azaldı. otostop yapan birisini alıyorsunuz adam sizi silahla tehdit edip paranızı alıyor.

insanların duyguları da böyle zayıflıyor ne yazık ki

hocam haklısın yani.. insan tedirgin oluyor gerçektende .. böyle düşünmemiştim

üstad burası istanbul bir takım olaylardan etkilene biliyoruz neyse yürümek iyi gelmiştir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala kımse kusurma bakmasın ama ben sahsen almam arkama kımseyı cunku bura ıstanbul her turlu b.. var ya alıpta bana arkadan bı bok yaparsa ne olucak sılahı dayarsa ne olucak? acıklamasını yapan varsa buyursun kımseyı guvenmıceksın helekı ıstanbulda:farao:

yoksa bende merhametlı ınsanım ama..

Son düzenleme:
ben el kaldıran herkesi alıyorum. şehir içinde pek olmuyor. köy gezilerinde her seferinde tarlaya giden veya tarladan dönen bi çiftçi amca oluyo arkamda mutlaka :)

yolda yürüyen kimseye de gel götüreyim diye sormuyorum. tuhaf olur çünkü. elinde kask bile olsa tuhaf... elini kaldırıp durmalarını isteseydin hiçbirinin es geçeceğini sanmıyorum.

bende okmeydanında işe geç kalıyodum trafik mağlum:pr: motorcular geciyodu çağırdım durması için ama durmadı:pr: işe zor yetiştim yardıma muhtaç olanlara yardım edin arkadaşlar:cat:

Ben de Cenk gibi otostop yazısını görunce bodoslamadan daldım olayaa :queen:
aslında Ben Pek sevmem otobuse binmeyi.Kilimli Zonguldak arası 8Km. 2ytl. kim vercek 2lira otobuse bunun gidişi gelişi var :) en guzeli otostop hem otobusde sardalya gibi sıkışık olmanada gerek yok. allah otostopu icat edenden razı olsun :queen:

Valla bende maslagın o taraftayım seni nasıl almamıslar sasırdın.Kurye cenneti gibi yemekçiler desen oyle.MEsala benim kuzen vardı bizim buraya gelecekti biraz ilerde office1 store var orda bi tane pizza servisi yapanı durdurmus aders sormus atla ben götüreyim demiş.Senin elinde kask varmıs 1 tane teklif alman şaşırtıcı ama eminim motorlara elini kaldırsaydın ÇOKKK fazla kişi durup seni götürürdü.

gasp olaylarından sonra otostop ya da motostop :) olayları azaldı. otostop yapan birisini alıyorsunuz adam sizi silahla tehdit edip paranızı alıyor.

insanların duyguları da böyle zayıflıyor ne yazık ki
Ya maslak ta olmaz böyle şeyler.Çünkü burda motorla gördüğünüz ve görebileceğiniz kişileri &40 ı kurye &30pizza %10 gibisi diğer yemek serviscileri(köfte,kebap,lehmacun)Neden olmaz ve ne alaka bende bilmiyorum ama:queen: yapmazlar herlade ceplerinden ne alabilirlerki.Bide motor farklı motoru yatır yere adam düşsün.:)Zaten çok işlek herkes noluyor diye gelir adam sıvışır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar