- Konu Yazar
Merhaba;
Dün akşam abone olduğum otoparkta çıkan yangın sonrası motorum kullanılmaz hale geldi. En çok hasar benim motorumda var ve bunu otoparkın karşılaması gerekiyor diye biliyorum fakat otoparkın sigortası yok. Yanı adam cebinden karşılamak zorunda. Ama uzlaşmaya gidemeyecekmişiz gibi bir hava var. Bu konu ile ilgili yasal olarak ne yapabilirim? Ne kadar sürer? Bir savcı ile görüşmem sonucunda bu tarz davaların 1.5 yıl gibi bir süreç aldığını ve eğer sonunda adamın tamam bana süre verin ödeyeyim deme gibi bir hakkı olduğunu öğrendim. Motorun sıfır fiyatı 14700, çıkacak hasar 8000 lira civarında. Yani ben motorumu servise götürsem kardeşim sen bunu çöpe at falan diyecekler büyük ihtimal.
Değişmesi gereken parçalar:
Depo
Far
Kafa Grenajı
Sağ Granaj
Sol Grenaj
Kilometre saati
Kilometre çerçevesi
Depo önü Repsol Plastiği
Elcik
Manet
Aynalar
Surucu Selesi
Yolcu Selesi
Arka Kuyruk Grenajları
Ayak Pegleri
Koruma Takozları
Kısacası bütün motor
Bu arada motorum Honda CBR250R 2014 Repsol
Yorumlar için şimdiden teşekkürler, herkese hayırlı akşamlar.
Dün akşam abone olduğum otoparkta çıkan yangın sonrası motorum kullanılmaz hale geldi. En çok hasar benim motorumda var ve bunu otoparkın karşılaması gerekiyor diye biliyorum fakat otoparkın sigortası yok. Yanı adam cebinden karşılamak zorunda. Ama uzlaşmaya gidemeyecekmişiz gibi bir hava var. Bu konu ile ilgili yasal olarak ne yapabilirim? Ne kadar sürer? Bir savcı ile görüşmem sonucunda bu tarz davaların 1.5 yıl gibi bir süreç aldığını ve eğer sonunda adamın tamam bana süre verin ödeyeyim deme gibi bir hakkı olduğunu öğrendim. Motorun sıfır fiyatı 14700, çıkacak hasar 8000 lira civarında. Yani ben motorumu servise götürsem kardeşim sen bunu çöpe at falan diyecekler büyük ihtimal.
Değişmesi gereken parçalar:
Depo
Far
Kafa Grenajı
Sağ Granaj
Sol Grenaj
Kilometre saati
Kilometre çerçevesi
Depo önü Repsol Plastiği
Elcik
Manet
Aynalar
Surucu Selesi
Yolcu Selesi
Arka Kuyruk Grenajları
Ayak Pegleri
Koruma Takozları
Kısacası bütün motor
Bu arada motorum Honda CBR250R 2014 Repsol
Yorumlar için şimdiden teşekkürler, herkese hayırlı akşamlar.