gördüğüm kadarıyla otobüs duruyor ve arkasındaki taksi ani fren yapıyor ve motorcu da ani fren yapıyor ve çarpan sürücü "trafik akıyor, şu mesaja bakayım hemen" diye düşünüp trafiğin bir anda duracağını bilemedi ve şansına da tam o anda ummadığını yaşadı.
trafikte telefonla oynayana çok denk geliyorum, ne yapabiliriz ki, millet yine telefonla oynamaya devam edecek ve böyle kazaları görmeye devam edeceğiz..
kazayı izlerken benden başka gülen var mı? talihsiz kaza ama baya komiğime gitti, araba arkadan çarpıyor ve motorcu bir anda uçak moduna geçiyor, nereye düşeceğini kestiremediği için eller açık şekilde denge aramaya çalışıyor, baya komik olmuş...
evet, yine bir trafik ihlali ve ardından kaza olmuş diyelim. bunu söyleyen ben düzenli olarak kırmızı ışık ihlali yaparım ama fark şu ki ben tüm dikkatimi trafiğe veriyorum, gerçi motor sürerken telefonla oynama şansımız yok, araba sürsek belki navigasyona tıklarken yada teyibe falan bakarken aynı şeyi yaşama ihtimalimiz var...
edit: tencere tava sesleri geliyor, şoför araba sürerken yemek mi yapıyordu yoksa?