Otomobilin aynasını kıran motosikletli takla attı

İstanbul Kağıthane'de bir aracın dikiz aynasını kırıp yoluna devam eden motosikletli, daha sonra önündeki araca arkadan çarparak takla attı. Motosikletli hafif yaralandı.

Kağıthane TEM Otoyolu’nda seyir halindeki otomobilin aynasını eliyle kıran motosikletli, önündeki taksiye çarpıp takla attı. Kaza anı araç kamerasına yansıdı.

Olay, 23 Ocak Salı günü saat 13.00 sıralarında meydana geldi. TEM Otoyolu Kağıthane mevkiinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü aynı yönde ilerleyen otomobile yaklaşıp bilinmeyen nedenle aynasına eliyle vurarak kırdı.

Saniyeler sonra motosiklet sürücüsü önündeki taksiye çarparak takla attı. Yere savrulan motosiklet sürücüsü arkadan gelen otomobil sürücüsünün son anda durmasıyla aracın altında kalmaktan kurtuldu.

Panikle yerden kalkan motosiklet sürücüsü, güvenli bir alana geçmek için hızla emniyet şeridine gitti. Yaşananlar, saniye saniye araç kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

https://x.com/notifyhome/status/1751172224696857015?s=20

MdzHcg.jpg

lGORYL.jpg

VEmViq.jpg

9XWvAW.jpg

Ekli dosyalar

• e-5-motosiklet-ayna-kirma.jpg
    e-5-motosiklet-ayna-kirma.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 9,567
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hadi aynayı kırmaya karar verdin, kırdıktan sonra nereye kaçacağının hesabını yapmaz mı insan.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kaza yapan kardeşimiz kusura bakmasın ama haykırarak güldüm. Yazık ya kimin çocuğuysa bir de dötüm dötüm kaçıyor.

İnstada "Hakkını Vermiş" yorumunu almak için yapmış bence. Sonuç hüsran. Umarın kırdığı aynanın da bedelini ödemiştir.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Buna ceza olarak 'Keskin sirke küpüne zarar verir" atasözünü açıklayan bir yazı ödevi vermek lazım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ulan bir taksiciye acıyacagım hiç aklıma gelmezdi.. Müsteri içerde gidiyorsun, terliksi hayvanın biri geliyor arkadan carpıyor. Plastik tamponun rötuş parası dahi alınmalı..

Bu ayna fetişistlerini bend-over yapıp iletişim kurasım geliyor. Ayna kırma stratejistlerine selam olsun..

F54

adamı indirip saldırsa daha etik olurdu (artık ne olduysa )
fakat ayna kırıp kaçmak gerçekten yakışıksız
allahın zopası yok deyiminin ete kemiğe bürünmüş hali oldu saniyesinde

Motosikleti
Su Motoru
İnsanlık tam gaz geri giderken benim her yıl +1 yaş almam bence haksızlık : ) ...

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Yapmayın yavrum. Çok atar göze batar sonucta

Sosyal medyada popüler bir sayfa
“Rekor sürede tecelli eden ilahi adalet “ başlığı ile paylaşmıştı :)

Motosikleti
QJ SRT800s
Araba sürücüsüyle tartıştın vs tamam anlarım, madem çok delikanlısın önüne kır durdur. zarar verip kaçayım demek nedir.
dua etsin hızlı bir trafik yokmuş, arkadan gelen bir araba altına alabirdi.

Şimdi hem aynasını kırdığı aracın masrafları, hem taksinin masrafları + yattı parası, hemde kendi motoru buna girecek.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Araba sürücüsüyle tartıştın vs tamam anlarım, madem çok delikanlısın önüne kır durdur. zarar verip kaçayım demek nedir.
dua etsin hızlı bir trafik yokmuş, arkadan gelen bir araba altına alabirdi.

Şimdi hem aynasını kırdığı aracın masrafları, hem taksinin masrafları + yattı parası, hemde kendi motoru buna girecek.
+2886 tl ceza yazılmış. Az bence daha çok yazılsaydı keşke.

Motosikleti
DUKE 250
hem motosiklet hem otomobille sürekli aktif trafikteyim,
olurda gerçekten bir motorcu benim aynamı kırarsa hiç acımamm düşürene kadar elimden geleni yaparım.

Şunu anlayamadım, bu aynayı kırma olayından önce motorla araba arasında birşey olmuşmu?

Geçen gün bir film seyrettim İnstagramda kısa videosu çıkıyordu karşıma merak ettim.Filmin ismi Ahmaklar (Idiocracy)2006 yapımı iyi bir film değil ama konu süper.Hep insanlığın sürekli ileri gideceğini gelişeceğini düşünüyoruz.Film başka bir bakış açısı getirmiş evrimsel olarak.Yüksek IQ lu kişilerin çocuk sorumluluğu ve bir sürü başka duyarlılıktan çocuk yapmaya zor karar vermesi versede az sayıda çocuk yapması.Ama 80 85 IQ lu çiftlerin tavşan gibi üremesi üzerine gelecekte insan neslinin IQ su düşüyor.İnsan dondurma teknojisi için vasat seviyede bir adamla kadını projeye alıp donduruyorlar.Proje iptal olup bunları unutuyorlar.500 yıl sonra uyanıyorlar.Ortalama IQ 20 30 aralığında bu vasat arkadaş dünyanın en zeki kişisi oluyor tabi.

Şu videoyu izleyince direk aklıma film geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar