Otomobil,motosiklete çarptı 3 ölü 4 yaralı

izmir- çeşme otoyolunda otomobilin arkadan çarptıgı motosikletin sürücüsü ile kız arkadası ve araçta bulunan bir kisi öldü.Kazada otomobilde bulunan 4 kişi de yaralandı.Mümin İduğ yönetimindeki 35 DUZ 71 plakalı otomobil,Uzundere mevkiinde,önünde seyreden Yaşar Mete Oymaklı'nın kullandığı 35 DPD 66 plakalı motosiklete çarptı.Kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak devrildi.
Kazada motosiklet sürücüsü Dokuz Eylül Üniversitesi tarih bölümü4.sınıf öğrencisi Yaşar Mete Oymaklı (26) ile motosikletin arkasında bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi arkeoloji bölümü 3.sınıf öğrencisi İrem Uygun (20) ve otomobilde bulunan Baki Yasin hayatını kaybetti.
Otomobil sürücüsü Mümin İduğ (33) ile araçta bulunan SalihÇadak (32),İrfan Karagöz (64) ve Edip Diri Canoğlu (34) yaralandı.
Yaralılardan Çadak ve Karagöz.Bozyaka Eğitim ve Araştırma;İduğ ve Canoğlu iese Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Otomobil sürücüsü İduğ'un 273 promil alkollü olduğu iddia edildi.:salut::salut:

allah rahmet eylesin...çok üzücü bir haber:( eğer gerçekten sürücü alkollü ise bile bile ölüme giden bir yolda resmen azraillik yapıp iki güzel kardeşimizide yanında götürmüş çok yazık:(

yine genç ölüm yine alkol
yeter yaaaa!!!!!!!!!!!!
allah rahmet eylesinnn ve ailesine sabır versin

yaaaa ne denir nasıl yorum yapmam gerekiyo bilmiyorummm düşündüklerim çok kötü allah rahmet eylesin

allah rahmet eylesin :pale:, otomobil sürücüsününde belasını versin alkollü araç kullanılmacağını bile bile sürüyorlar sonucundada suçsuz doğru insanlar yanıyo :pr:

motosiklet sürücüsü ve arkadaşı

Shot at 2007-08-05

bu kaza deil resmen cinayet..motorcu kardeşlerimize Allah rahmet eylesin..diğerine dicek laf bulamıyorumm

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kardeşlerimize allah rahmet eylesin.ailesine allah sabır versin.ve inşallah bu kazalar son olur.

ALLAH Rahmet eylesın
Aslında dıger suruculer bıraz duyarlı olsa buna ızın vermezler dun boyle gıden ıkı kişiyi sıkıstırmak sureyılyle yavaslatıp uyardım saatte 140-160 km ıle otobanda dalıp cıkmak ne demek oleceksen git ucurumdan atla
Bu genclerın ne gunahı vardı???

Otomobil sürücüsü İduğ'un 273 promil alkollü olduğu iddia edildi. :pr::pr::pr::pr::pr::pr:

yazıklar olsun...söyleyecek başka söz bulamıyorum...umarım ömür boyu bu kaza anı gözünün önünden gitmez...

arkadaşlarımızında allah taksiratını affetsin...:pale:

Bu haberi okuyunca motor olayından iyice soğumaya başladım...Bende de bu korku bir süredir yerleşti ve şehir içinde de araçlar çok dikkatsiz ve saygısız...Her an biri gelip çarpıcakmış stressiyle sürüyorum...Ayrıca yollardaki bozukluklar ve yaz aylarında ağzı kapatılıp, yola atılan plastik şişelere dikkat edin arkadaşlar!...Vefat eden arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dilerim...

Otomobil sürücüsü İduğ'un 273 promil alkollü olduğu iddia edildi.:salut::salut:

273 promil nasıl iddia edilir? Kesin alkollüymüş demek ki.

Ölenlere Allah rahmet eylesin. Şöför hakkındaki görüşlerimi buraya yazmak forum kurallarına uymayacak derecede ağır. Zıkkım içsin p...

vay vay vay" yine çok üzücü "yine analar aileler feryat içinde .
rahmet diliyorum dualarımız onlarla çok üzgünüm....

273 promil ne demek yaaa.. Eğer alkollüyse Allah belasını vermiş zaten ama diğerlerine yazık olmuş :(

allah rahmet eylesin ufffff :(:salut: daha gencecikler birde önverustaya gidiyorlar allah yakınlarına sabır versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar