Otomobil Modifiye Fuarı Tuning Show

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün buraya modifiyeli bir araç getirdi arkadaşlar . daha önce autoshow diye bir dergiye kapak olmuş . beyaz bir honda .20-30 kişi toplandık arabanın başına , çocuk hava atacaktı bize . ama cillop gibi araba çalışmadı :mrgreen:. çocuğun yerinde olmak istemezdim:mrgreen: .rezil oldu:p

20-30 kişi toplanırsan çalışmaz tabi utanmıştır :p ben olsaydım benzin döküp yakardım herhalde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:queen::queen::queen:

dün buraya modifiyeli bir araç getirdi arkadaşlar . daha önce autoshow diye bir dergiye kapak olmuş . beyaz bir honda .20-30 kişi toplandık arabanın başına , çocuk hava atacaktı bize . ama cillop gibi araba çalışmadı :mrgreen:. çocuğun yerinde olmak istemezdim:mrgreen: .rezil oldu:p

neden rezil oldu?:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
neden rezil oldu?:silent:

sen arabanı getiriyosun . havan binbeşyüzzz:p .çalıştırda bir sesini duyalım diyoruz. kapıyı açıyorsun cıstak cıstak müzik çalıyo :mrgreen: kontağı çeviriyosun .araba çalışmıyor. etrafında o kadar insan kih kih gülüyo . bu durumda ne oluyosun ? REZİL . şimdi anladın mı peki ? :mrgreen:

s5002551ta2.jpg

bu bizim rolo beni oro'nun hasta oldugu hatun:p

fuardaki fenalardan biri ,JVC nin beyaz jeep i ydi tesko dehşet
kafayı uzattık saçlar dikildi etkileyiciydi . .

aboovvvv arabalar da güzelmiş etraflarındakiler de:) ama anlamadığım neden araba ve motor fuarlarında mankenleri böyle giyindiriyorlar? amaç nedir yani? ben onlara bakmaktan araçlara bakamadım diye ertesi gün tekrar gideyim bari şeklinde düşünmem kesinlikle. kızlar resmen araçları söndürüyorlar da adamlar farkında değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar