otomatik güncelleme ve manuel güncelleme ,

gün geçmiyor ki değme komedyenlere taş çıkaran açıklamaları devlet yönettiğini iddia edenlerden duymayalım,
açıklamayı yapanın karşısındakinin zeka seviyesinin ne kadar olduğunu düşündüğüne mi yanalım ?
yoksa güruhun düşünülen zeka seviyesinde olmasına mı ?

bilemedim.

açıklama bu şekilde ;

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, benzine ve mazota yapılan zamma ilişkin, “Benzin ve mazotla ilgili otomatik olarak kurulmuş olan bir sistem var, buna ne bakanlıklar karar veriyor ne hükümet karar veriyor ne de Enerji Bakanlığı karar veriyor. Gerek kur gerekse dünyadaki enerji fiyatlarıyla ilgili artış ne ise o doğrudan oraya yansıtılıyor. Otomatik olarak çalışan bir mekanizma var” dedi.

yamaha çıkıp;
"zamları biz yapmıyoruz otomatik olarak artıyor" dese tepki nasıl olur merek ediyorum.

yahut
çalışan ücretlerine gelen zamlar neden "cücük" kadar oluyor ?

ne'se
eğlenmeye devam ....

not: benzin litresi 5,5 tl
motorin 5 tl
dolar 3,82 tl
Euro 4,45 tl .

neyse ki bim ve a101 ucuz et satacakmış , belki fakirlerin kursağından biraz protein geçer de kafa biraz çalışmaya başlar.

Motosikleti
Yamaha XT600
O ucuz satılcak dedikleri etleri bile alamıcak büyük bi kesim var.Ama hala güçlü Türkiye diye ortalıkta naralar atıyorlar.Allah akıl fikir ihsan eylesin inşallah...

Bu nasıl bir sistemdir ki sadece fiyat arttırıyor. Düşürdüğünü göremedik bir türlü.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
O ucuz satılcak dedikleri etleri bile alamıcak büyük bi kesim var.Ama hala güçlü Türkiye diye ortalıkta naralar atıyorlar.Allah akıl fikir ihsan eylesin inşallah...

Et ve Süt kurumundan alınan kıyma ile yapılan köfteden sonra köfteden soğudum. AnguT etimiyde neydi

LOl2RG.jpg
[/url][/IMG]

o mekanizmada hep bize giren bişeyler oluyo nedense.
ritmi artırdılar bu ara tam otomatik oldu herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar