otomatik garaj kapısı kumandaları için

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizde kisalara kapamayi uzunlara acmayi baglayin kisalar acikken kapansin uzunlar acikken acilsin:p

Gerçekten yararlı bir buluş. Tebrik ederim. Ancak birkaç soru ve isteğim olacak. Cevaplarsınız sevinirim. Kullandığım motorda uzun far düğmesi ile selektör düğmesi ayrı. Sistemi uzun fara bağlayınca ve uzunlar açık olarak yol yapıyorsak, uzaktan kumanda cihazı sürekli akım altında kalmayacak mı? Sadece selektör düğmesine nasıl bağlayabiliriz. Butonun iletkenle kısa devre yapılmasını makro çekimle fotoğraflayabilir misiniz? Diğer fotoları da büyütülmüş halde tekrar ekleyebilirseniz daha anlaşılır olacak. Teşekkürler.

ewt bende onu düşündüm. aslında kornayada bağlanabilir. nede olsa kornanın sürekli aktif durumda olma gibi bi ihtimali yok. hem görenlerde şaşkınlıklarını gizleyemez. kapı beni tanıyo bi korna patlatıom açılıo deris:queen::queen:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Paylaşım için teşekkürler. Gerçekten takdire şayan bir çalışma.

OKD

ewt bende onu düşündüm. aslında kornayada bağlanabilir. nede olsa kornanın sürekli aktif durumda olma gibi bi ihtimali yok. hem görenlerde şaşkınlıklarını gizleyemez. kapı beni tanıyo bi korna patlatıom açılıo deris:queen::queen:

Eee! Akıl akıldan üstündür derler. İyi fikir

kornaya basacağınız yerde rahatsız olacak insanlar yoksa en güzeli:cat:benim aklıma da ilk o gelmişti ama uygulayamadım.gece geç saatte giriş yapmak zorunda kalabiliyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw ben elektronik oto anahtarcısıyım kumandalarla fazlaca haşırneşirim, valla güzel fikir hem kendime haydalı hem eşime dostuma yaparım valla bu sistemi tabi izin verilirse sonra mahkemelerde uraşmayalım way patenti ben aldım olmasında :cherry:, kdzli paylaşım süper tebrikler :cat: seni msn me ekledim bu konuyu birazdaha payşabilirmiyiz acaba

Son düzenleme:
kornaya basacağınız yerde rahatsız olacak insanlar yoksa en güzeli:cat:benim aklıma da ilk o gelmişti ama uygulayamadım.gece geç saatte giriş yapmak zorunda kalabiliyorum..

sende kapıya doğru bağırırsın:queen::queen::queen:

yaw ben elektronik oto anahtarcısıyım kumandalarla fazlaca haşırneşirim, valla güzel fikir hem kendime haydalı hem eşime dostuma yaparım valla bu sistemi tabi izin verilirse sonra mahkemelerde uraşmayalım way patenti ben aldım olmasında :cherry:, kdzli paylaşım süper tebrikler :cat: seni msn me ekledim bu konuyu birazdaha payşabilirmiyiz acaba

tabiki.. 25

arkadaşım birşey soracağım onu kornaya bağlasak daha iyi olmazmı çünkü bazen olur uzunları yakmamın gerekir haybiye garaj açılır bide gece uzunları yakık gidiyoz kumandanında frekansı uyacak pat adamın birinin garajı açılacak çok komik olur

ya bide KGS okutma oalyına bi çözüm bulsan tam süper olacak bunu bende denemeyi düşünüyorum aklına sağlık valla

KGs yi de eger kucuk boy aldıysanız son çıkanlardan kibrit kutusu buyuklugunde zaten. eldivenin ust kısmına içten kesip yerleştirebilir. sonrada tekrar diktirebilirsiniz. boylece elinizi uzatmanız yeterlı olacaktır;) eldivenın ıcınden okuyor kgs yı. kısın yola cıkarken ben hep eldıvenın ıcıne atıyorum ki ellerim üşümesin cıkarırken :D

hım

arkadas yaw su islemı bana da bır yapsan nerde dukkanın varsa gelıyım cunku ben bu konularda cok becerıksızımdır:pr:

arkadaşlar bencede kornaya bağlayın uzunlar açıkken kumanda devamlı aktif kalır ve zarrarlı olur. bide regülatöre dikkat sakınnn 7812 takmayın o 12 volt regülatördür 12v verir yanı e kumandalar genelde 3v pille çalışır kumanda gümler. demedi demeyinnn. bence pili bağlamaktan daha mantıklısı sadece kumanda butonunu kornaya baplayın daha güzel olur regülaörle felan uğraş olmaz.

arkadaşlar bencede kornaya bağlayın uzunlar açıkken kumanda devamlı aktif kalır ve zarrarlı olur. bide regülatöre dikkat sakınnn 7812 takmayın o 12 volt regülatördür 12v verir yanı e kumandalar genelde 3v pille çalışır kumanda gümler. demedi demeyinnn. bence pili bağlamaktan daha mantıklısı sadece kumanda butonunu kornaya baplayın daha güzel olur regülaörle felan uğraş olmaz.

ben muhasebeciyim anlamam regülatör felan :queen:

kumandanızda 3v pil varsa 7803 kullanırsınız.:)

Selam
bunu İstanbul'da yapabilen birini biliyormusunuz ?
Özellikle buton işi benim derdimin çaresi olur

peki ya uzun farlar uzun süre açık kaldığında bu yapılan devreye zarar veriyor mu?

peki bir şey soracağım, garaja giriş için süper fikir.çıkarkende bi sellektör yaptınız ve kapı kapanmadan yetiştiniz çıktınız.eee ertesi gün kapıyı nasıl açacaksınız kumanda motorda kaldı? :D yedek olması şart değil mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar