otobüsün yanından geçen motosiklet

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaş gerek yok böyle kelimelere bence .. keyif alalım bu durumdan :)

Ben alıyorum zaten.... :queen::queen::queen:

Bu sebeptendir ki otobüscüler motorlara gıcıklıklarından yol vermiyorlar ya da sıkıştırıyorlar... :cat::cat::cat:

Zaten başlığı açan da ortada yok... Kesin sırası gelmiş sefere çıkmıştır... :p:p

kızdığın zaman el at ilk durakta in, artçım ol ayıpsın yaaa

bu nasıl bir üyeliktir anlamadım:silent::silent:

bunca yıldır nerdeydiniz? hadi geldiniz,böyle bir başlıklamı geldiniz...:queen::queen::queen::queen:

yinede hoş geldiniz...:rendeer::rendeer::rendeer:

:queen::queen::queen:

Neise burası dolar tasar ; yarın gelip okur bi iki cümle yazar yine :p

Birtek sen değil bütün 4 tekerli araçları kullananlar kızıyor:pAdamlar basıyorlar basıyorlar ben tın tın tın sonra ısıkta yine önlerine geçiyorum:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazın siz arkadaslar cevabı 2012 4. ayda gelir cevap:queen: üye motosiklet kullanmak ıcın fazla hızlı gibi geldı bana 1000 rrden assası kesmezz

Aylar önce açmışım başlığı,içimi dökmüşüm bir daha da bakmadım tabi.Ama şimdi iyi bir zamanda baktım,ehliyet kursuna başlıyorum heh heh.Yani artık kızmak,kıskanmak falan yok.Valla en iyisini yapıyorsunuz,otobüslerin arkasından tın tın gidecek değilsiniz ya!

Aylar önce açmışım başlığı,içimi dökmüşüm bir daha da bakmadım tabi.Ama şimdi iyi bir zamanda baktım,ehliyet kursuna başlıyorum heh heh.Yani artık kızmak,kıskanmak falan yok.Valla en iyisini yapıyorsunuz,otobüslerin arkasından tın tın gidecek değilsiniz ya!

hadi bakalım hayırlısı 06 da üye olmuşsunuz msj sayınız çok az izleyici olarak kalmayın:):cat:

Ben otobüsle trafikte giderken yanımdan geçiyosunuz ya,çok gıcık oluyorum size.Ben niye şimdi dört teker üstündeyim diye kızmama neden oluyosunuz!

Açıklamak mı gerekiyormuş "otobüsle giderken" şoför değil yolcusu olduğumu?Bunu motosikleti olmayıp da başka araçlarla trafikte kalanların ne hissettiğini anlatmak için yazmıştım.Berbat espiriler yapılmış.Neyse,herkese güvenli ve keyifli sürüşler...

Son düzenleme:
Yeni alacağınız ehliyetiniz hayırlı olsun.
Artık siz de motorcusunuz.
Tabi bu hızda devam ederseniz 2012'de görüşürüz.

Son düzenleme:
Motosikleti
Pulsar NS400Z
Açıklamak mı gerekiyormuş "otobüsle giderken" şoför değil yolcusu olduğumu?Bunu motosikleti olmayıp da başka araçlarla trafikte kalanların ne hissettiğini anlatmak için yazmıştım.Berbat espiriler yapılmış.Neyse,herkese güvenli ve keyifli sürüşler...

ehliyet hayırlı olsun şimdiden motosiklet camiasına hoşgeliyorsunuz

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Sen de doğru yolu bulmuşsun...Hadi şimdiden hayırlı olsun..... :rendeer::rendeer::rendeer:

Eee artık otobüsçülerin motorculara karşı tavırlarında deneyimlisindir.. Otobüsçülere ve beyaz şahinlere dikkat.... :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------

:D sadece gülüorum

Neye gülüyorsun ?.... Yaz da bizde gülelim.... :farao::farao::farao:

İçler acısı bi durum.. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teyze gıcık olacağına bi motorcunu arkasına binsene dolmuş otobüsle yarım saatte varacağın yere 10 dakikada varırsın..

mayıs 2010 da görüşürüz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar