Otobüsle motosiklet taşımak çok endişeliyim acil yardim bekliyorum

2 gün sonra mondial zone 150 motorumu 1.000 km mesafeye taşımaya çalışacağım . otobüsçüyle konuştum fiyatta anlaştık. adam ben götürürüm sıkıntı yok dedi ama ön tekeri sökersen iyi olur dedi ama benim böyle bir şansım yok. ön tekerde disk var ve geri orda birleştiremem. otobüsün markası man lions coach . travego otobuslerin bagajı çok yüksek olduğu için çok rahatlıkla motosikletler sığmakta ınternette taşıyanları gördüm ama man lions coacha sığar mı bilmiyorum çok endişeliyim lütfen yardım edin 2 gün sonra gideceğim ve yazın ortasında ağır bir gribe yakalandım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Upupupupupupup

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaliperi sök, tekeri sök. Tekeri tak, kaliperi tak. Arka teker olsa heyecanını anlarım ama ön tekeri söküp takmak çok basit. Bi kaç video izle, gerekli anahtarları ayarla 15er dakikanı alır söküp takmak.

2 gün sonra mondial zone 150 motorumu 1.000 km mesafeye taşımaya çalışacağım . otobüsçüyle konuştum fiyatta anlaştık. adam ben götürürüm sıkıntı yok dedi ama ön tekeri sökersen iyi olur dedi ama benim böyle bir şansım yok. ön tekerde disk var ve geri orda birleştiremem. otobüsün markası man lions coach . travego otobuslerin bagajı çok yüksek olduğu için çok rahatlıkla motosikletler sığmakta ınternette taşıyanları gördüm ama man lions coacha sığar mı bilmiyorum çok endişeliyim lütfen yardım edin 2 gün sonra gideceğim ve yazın ortasında ağır bir gribe yakalandım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Upupupupupupup

https://youtu.be/B81P7_rZu8o adamlar crf 250 l taşıyor senin motor boyutu nedir bundan büyük olamaz herhalde.

https://youtu.be/B81P7_rZu8o adamlar crf 250 l taşıyor senin motor boyutu nedir bundan büyük olamaz herhalde.

Hocam Mercedes Travego ile taşıyor bu elemanlar Travego gerçekten çok yüksek çok rahatlıkla taşıyorlar ben MAN a koyacağım bagajı travegodan alçak ama geniş motoru valizlerin üzerine mi devirsem acaba sıkıntı olurmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------

Motorumun boyutu 2040 x 755 x 1045 UxGxY

Motosikletin deposu boş olsun. ÖNEMLİ!

Sakın valizlerin üzerine devirme diğer yolcularla sorun yaşarsın.

Sığmıyorsa ilk aynalar amortisörler ayarlanabilirse amortisörleri indir. Milimetrik Sığmıyorsa lastik havasını indir.

Söylediğin iyi oldu eyvallah. Benzini boşaltacağım sırt çantama 500ml alacağım terminalden benzinlige gidebilmek için

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------

Sığmıyorsa ilk aynalar amortisörler ayarlanabilirse amortisörleri indir. Milimetrik Sığmıyorsa lastik havasını indir.

Teşekkürler yarın lastik sökmek yerine kafayı iyice bastırcam arkayıda indircem.

Motoru güzel battaniye ile sar.Arkadaşın motoru İstanbul dan Konya ya yolladık.Devrilmesin diye otobüsün içindeki krişe dayamışlar karenajı çizmemiş resmen rendelemiş.

Motosikleti
BWS 100
O değilde 2 haftada bir otobüs konusu açılıyor.
Millet soruyu sorup kayboluyor.
sonra hiç bir bilgi yok, sadece travegoya sığdığını biliyoruz bir kaç motosikletin.:mrgreen:

Olurda sığdırırsan detayları yaz da bulunsun.
Ön tekeri sökmek kolay iş bence, halledersin.

Benim anlamadığım ön tekeri sökersen diskle kaliperle ne alakası var?

noz

Motoru battaniye ile sar,yaslanacağı yer için bir,iki yastık ayarla ve gerdirmeli kuşakla sıkıca bağla...

Önceden de 1000km+ motor gönderdim, yarın da Ordu'dan İstanbul'a motor gönderiyorum, önceden otobüsle gönderdim fakat bu sefer bir nakliye firmasıyla gönderiyorum.
Şehrinizde tırla nakliye yapan, mal taşıyan birileri illaki vardır nakliyeciyle anlaşıp tırla daha güvenle taşıtabilirsiniz.

Önceden de 1000km+ motor gönderdim, yarın da Ordu'dan İstanbul'a motor gönderiyorum, önceden otobüsle gönderdim fakat bu sefer bir nakliye firmasıyla gönderiyorum.
Şehrinizde tırla nakliye yapan, mal taşıyan birileri illaki vardır nakliyeciyle anlaşıp tırla daha güvenle taşıtabilirsiniz.

ücret farkı mı? otobüsle naliyeci arasındaki fark ne kdar

Geçen sene eylülde aynı konuyu açtım. Detaylı açıklama o başlıkta var. Profilimden bulabilirsin.

Götürdüğün otobüsün markası neydi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

PTT Kargo bile taşıyor diye okumuştuk bu forumda...

Çorum Çanakkale 150 CC motor sandık parası + 730 TL istediler

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

Arkadaşlar bugün götürdüm az birşey koymayı denedim motor kafası aynaları sokunce giriyor. Uzunluk olarak girecekmi yarın göreceğiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar