Otobüs şoförlerine yapılan saldırılar

2. videodaki gorusunde yanılıyosun. o sıkıstrma olayının oncesınde sanırım otobus sollucaktı o arabayı, sonra adam otobus tam sollarken gaza bastı. oyle olunca otobus sag serıde gecemedı ve arkasındakıler otobusu uyarmaya basladı saga gec dıye. o da onun sinirine adamı sıkıstırdı. haklı da. ben boyle tahmın edıyorum baska bısey olması ımkansız cunku. bu tur olaylar boyle oluyor

3.video için kırbaç çok eski bi yöntem. acısı cok surmez. onu linç ediceksin orda. ne bıcaklıcaksın ne de baska bısey. butun kemıklerını kırıcaksın. yaşıyacak ama aslında yaşamıycak. bu tur ınsanlara boyle cezalar gerekıyor ama allaha havale etmek en ıyısı. sonucta olen adam gerı gelmıyor. onlemı almadıktan sonra sebep onemlı mı.

2. videonun öncesini izledim
şimdi bulamıyorum bakim bulunca yüklerim buraya

Bunlar ön plana çıkanlar inanın sabahtan akşama kadar ne manyaklarla karşılaşıyorlar trafikle ve acemi şöförlerle uğraşıyorlar Allah sabır versin dışardan göründüğü gibi kolay bir iş değil nerden biliyon demeyin içinde sayılırım :p

Bunlar ön plana çıkanlar inanın sabahtan akşama kadar ne manyaklarla karşılaşıyorlar trafikle ve acemi şöförlerle uğraşıyorlar Allah sabır versin dışardan göründüğü gibi kolay bir iş değil nerden biliyon demeyin içinde sayılırım :p

zaten türkiye trafiğinde her akşam eve gitmek çok büyük bir mucize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar