bende geçen yaz kayseriden istanbula götürdüm 50 tl karşılıgında gitmeden otobüs firmalarıyla konuşursan halledersin mct 250 taşıdım
bi mahsuru yoksa otobüs firmasının ismini verebilir misin ? bende istanbul mersin yolculuğumu bu şekilde yapabilirim..daha ucuza gelir ve uzun yolu çekmemiş olurum
bi mahsuru yoksa otobüs firmasının ismini verebilir misin ? bende istanbul mersin yolculuğumu bu şekilde yapabilirim..daha ucuza gelir ve uzun yolu çekmemiş olurum
Valla çeşmeden getirdik biliyorsunuz ilçelere ufak firmalar genelde bakıyor o nedenle versem de ankaraya seferi yokama telefonlada bilindik firmalara sorabilirsiniz
9.500 TL ye anca 97 - 98 model ne idüğü belirsiz km si 30.bin gösteren ama bilmem kaç bin Dragstar alırsın. 2008 model ve bu km deki bir Aquila ki ilanda belirtildiği gibi kusursuzsa her yönden üstündür o model aynı hacim bir cruiser dan. En azından için rahat olur. Ayrıca Aquila hiç te öyle küçümsenecek bir motor değil. Motora haksızlık yapmayın. Ver 2004 sonrası sorunsuz temiz Dragstar aynı paraya bak o zaman düşünülür işte.bu parayi bu motora sirf görünüsü icin verdigine eminim dragstar yada shadow bu motordan kac gömlek üstün tahmin bile edemiyorum tabi zevk meselesi![]()
9.500 TL ye anca 97 - 98 model ne idüğü belirsiz km si 30.bin gösteren ama bilmem kaç bin Dragstar alırsın. 2008 model ve bu km deki bir Aquila ki ilanda belirtildiği gibi kusursuzsa her yönden üstündür o model aynı hacim bir cruiser dan. En azından için rahat olur. Ayrıca Aquila hiç te öyle küçümsenecek bir motor değil. Motora haksızlık yapmayın. Ver 2004 sonrası sorunsuz temiz Dragstar aynı paraya bak o zaman düşünülür işte.
Ben görüşmedim otobüs firması ile, motoru satan arkadaş görüştü. Bende İzmire gidip önce motora bakıp daha sonra arkadaşın anlaştığı firma ile getirmeyi planlıyorum. Ulusoy hariç tümü kabul etmiş taşımayı.
600 km yol var, izmir uşak eskişehir güneşli, ankara parçalı bulutlu cuma günü
Tecrüben varsa binerek gelmek daha zevkli ve daha zahmetsiz olacaktır.
Yol güzergahında yağış gözükmüyor cuma günü, kaldıki yağış olsada sıkı giyinme ve donanım ile problem olmaz.
Fırtınalı sağanak hariç tabi, sürüşü etkiler rahatsız eder.
Tecrüben ve kıyafetlerin var ise düşünme, otobüsün bagajına koyup bağlayıp yola çıkana kadar 100 km kat etmiş olursun![]()
bu parayi bu motora sirf görünüsü icin verdigine eminim dragstar yada shadow bu motordan kac gömlek üstün tahmin bile edemiyorum tabi zevk meselesi![]()
Arkadaşlar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ung-gv650-kapali-garaj-motoru-55711839/detay/ iladaki motor için İzmir'deki sahibi ile telefon ile konuştuk ve büyük ölçüde anlaştık.
Bu hafta malum hava çok soğuk ve karlı, bu yüzden motoru İzmir'den alıp Ankara'ya gelmek mümkün değil. Motorun sahibi; İzmir'de otobüs terminalinden motoru Ankara'ya otobüsün bagajında götürebileceği bilgisini almış (2 bilet parası bedelle ve benzin deposu boş olarak).
Motorun sahibi Cuma yurt dışına çıkacağından havanın düzelmesini bekleme şansım yok. Otobüs ile taşıma işi hala bana mümkün gelmiyor. Siz ne dersiniz.