Kardeş eğer yanlış birşey söylediysem affola. Ben genelleme yaptım ve cümleyi dikkatli okursan anlarsın.
yörelerde insanlar motosikleti ulaşım aracı olarak görüyor. Yani haftasonu çıkayimde 2 gazlayim ruhum dinlensin mentalitesi yok. O yörelerde cbf 600, transalp, v-strom gibi motorlarıda çok zor görürsünüz zaten. Tek tük tabiki var ama halkın beklentisi ulaşım olduğu için genelde düşük cc yaygın.
Düşük cc segmentini halk ulaşım aracı olarak kullanıyor dedim. Dikkat edersen büyük motorlar da tek tük var demişim. Bunu oran olarak söyledim.Yanlış birşey dediğimi sanmıyorum... Eğer haksızsam sizde söyleyebilirsiniz. Düşük cc çok daha yaygın değilmi Adanada?
Lafımı yanlış anladınız sanırım. Tekrar söylüyorum. Ben adananın büyüklüğünü veya başka birşeyi tartışmadım. Demek istediğim gerek o yörenin iklim koşulları ( bu sezonda çok sıcak olur gitmedim ama kayseride bulundum ), gerekse halkın düşük ccden beklentisinin ulaşım olduğu anlamında söyledim. Siz hiç adanada 600cc - 1000cc motosiklete 3 kişi binen gördünüzmü? Anlatmak istediğim buydu yanlış anlaşıldıysa affola. :cat: :wiinkk:
Ayrıca belirtmek istiyorum : Karşılaştırma yapacak olursa İstanbulda da motosikleti bu şekilde kullananların sayısı hiç az değil. Daha geçen gün mecidiyeköy-zincirlikuyu istikametinde motosiklete eşi ve 2 çocugu = 4 kişi binen 150zat sahibine sesleniyorum. Bizi bırakın bari kendinizi tehlikeye atmayın...
Ben doğru okuduğumu düşünüyorum ama en kısa zamanda Yusuf abimin dediği gibi seni Adanaya davet ediyorum ve düşündüğün gibi olmadığını kendi gözünle göreceksin, elbette küçük motosikletler çoğunlukta ama büyük motosikletlerde hiç azınmayacak kadarda çoktur ADANAmımızda :cat: