Otobanda Kasksız Kuyruk Yapan Türk...

off cok pis olmus kask olsaydı hiçbişe olmazdı ama şimdi onun yuzunu tahmin bile edemiyorum .

afedersiniz ama bu kadarda mal olunmazki.daha çok şey söylenirde neyse.umarım aklı başına gelir.tabi bir baş kaldıysa

aynı bu şekilde benim bi ark düşmüşde aynı böyle motorun arkası kalktı arkadaşş yerdeyken kafasına girdi kask olmasaydı ölmüştü videosunu ben çekiyodum video youtbe ekliyim yazarım

Yaa fena çakıldı adam yere :pale:
Kask taksada boynunun kırılmasını pek önleyeceğini zannetmiyorum.. Hareketi yapmasa daha iyi olurdu sanırım ama yorumlar hep kaskın olmamasıyla ilgili yapılmış..
Kask olsa dahi yapılmaması gerekir... Tekere kalkmak kadar mantıksız bi hareket bu da bence..

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bu tür videoların sonunun hep böyle olması lazım ki acemi, motosiklete binmenin ciddiyetini anlamayan arkadaşlar ibret alsın. Düşen için umarım ucuz atlatmıştır, kask kafalı olmaktan artık vazgeçmiştir demekten başka birşey düşünemiyorum. :silent:

Akıllandığını ve akıllanacağını sanmıyorum. Bazılarına anlatsan da yeterli olmuyor, beyin bu sonuçta, aldığı yere kadar. Bazen zorlasan da girmiyor kafaya..

böylelerine akıl fazla geldiği için böyle numaralar yapıyorlar çok iyi olmuş ağız burun dağılmıştır

İy Olms...! Mu desemm Ne diyim akıllanmıştır inş Motorun altında kaldıktan sonra

arkadaşlar osmaniyeli degil bu arkadas. kask ve ortam konusunda herkese katılıyorm fakat bu akrobasi yapanlar bu işi anasının karnındamı ögrendi tabiki hayır kac defa kaza yapmıştır buna benzer.neyse şimdi buadamı savunuyor durumuna düşecem aman ha öle bişe demedim ehuehehehe:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar