Otobanda Kasksız Goldwing'ci

Motosikleti
BWS 100
Kuzenim kaydetti bugün.
Kimdir nedir tanımam. Sadece eklemek istedim.
Yapmayalım böyle şeyler. Daha yeni video gördük Ukrayna'dan:pr:
Fotoğraf videodan alındı.
Yer kısmını paylaşmayayım.

Çekilen araç hız sabitleyici ile gidiyor. 121 km/s ile. Motorcunun hızı siz düşünün.

X0Opb3.jpg

Esen kalın.

Burası Aydın otobanı. Bu arkadaşı da galiba tanıyorum. Hatta motosikleti de galiba tanıyorum :)
1-2 sene önce kendi telefonumdan çektiğim o motosikletin fotoğrafı. :) serviste denk gelmişti.

p0rVJq.jpg

Son düzenleme:

ahe

adamlar bucalı kareşim gördüğüm yerde tanırım :queen:

Goldwing ci adam beyaz çorap mı giyer be???
Harbiden adamlarda hiç Goldwing çi tipi yok, hani tanıyanlar çıkmasa, çalıntı mı acaba diyeceğim.

Şahsına münhasır Goldwingci elit kesimi gormek isterdim konu altında açıkçası.
Gönül isterdiki "olabilir" diyebilseydim.
Ama fotoğrafa bakınca Salvador Dali edasında "çalıntıdır" diyorum.
Yorumlara bakınca çalıntı değil gibi görünüyor gerçi.
Onada "Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz" deriz.
Normal şartlarda kasksız çıkmanın tehlikelerinden bahsedip biraz klişe yapardık ama motor Goldwing şartlar normal değil.

Allahım hep parasızlıkla denedin beni, bi kerede para ile dene o zaman kendimi bozuyomuyum bir de ona bak.
Tamam muhteşem değilim, ama bence buna değerim.

Şahsına münhasır Goldwingci elit kesimi gormek isterdim konu altında açıkçası.
Gönül isterdiki "olabilir" diyebilseydim.
Ama fotoğrafa bakınca Salvador Dali edasında "çalıntıdır" diyorum.
Yorumlara bakınca çalıntı değil gibi görünüyor gerçi.
Onada "Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz" deriz.
Normal şartlarda kasksız çıkmanın tehlikelerinden bahsedip biraz klişe yapardık ama motor Goldwing şartlar normal değil.

Allahım hep parasızlıkla denedin beni, bi kerede para ile dene o zaman kendimi bozuyomuyum bir de ona bak.
Tamam muhteşem değilim, ama bence buna değerim.

calinti degildir canim. kilitsiz gormustur almistir. hakki heriflerin.

sadece fotoğrafa bakarsak motor kesinlikle çalıntı :D bilenler açıklamış o yüzden başka bir şey diyemiyoruz.

O öyle seviyorsa demek ki . Bi yerler de patlarsa ben makinaya üzülürüm valla , aklıma gelince bile üzüldüm 😢

Görünuşe göre,delüganli iyi sündürüyo,bakkala ekmek almaya gitmistir:)otobandan daha yakin oluyor..yatarak surmesi eski bir cegeci oldugunu gosteriyor..

Son düzenleme:
Parayı bulan apaçi iticiliğini de görmüş olduk. Gün olmasın ki başkası adına utanmayalım.

geçen gün antalyada müziği yüksek sesle açmış ağır ağır giden kro goldwingci gördükten sonra normal geliyor,
altın semer ursan eşek yine eşektir, para ve imanın kimde olduğunu bilemesek de zekanın, bilincin, kalitenin, kültürün kimde olduğu gayet ortada

Böyle ekipmansız kullananları gördükçe ekipmanın canını seveyim diyorum. Motosiklet ve onu süren sürücünün bir cazibesi vardır , fakat böyle ekipman olmayınca bu iki cazibede çöp oluyor. Motosiklet ekipmanları bizi korumanın dışında bilinçli insan izlenimi konusunda da çok büyük bir + sunuyor bence. Uzaktan bakıldığı zaman bilinçli kullanıcı izlenimi uyandırıyor ve motosikleti bilinçli kullanıyorsa gerçek hayatında da bilinçli kişilikli birisidir olarak düşünüyoruz. Tabi ki arada çürük yumurtalar da çıkıyor fakat genel olarak bu böyle.
Genelde ekipman kullanmayı istemeyenlerin sebebi "erkek adam kask mı takar ?" sorusu. Ben çok denk geldim , ışıklarda duruyorum geliyor yanıma "abi şuraya kadar beni atar mısın?" diye soruyor. Ekipmanın yok başımıza bir şey gelse ben vicdan azabı çekeceğim diyorum "yok abi bir şey olmaz ben garanti ediyorum" diyor. Bunlarda bu kafadalar işte. Motosiklet kullanmaya ekipmanın cazibesi ile başlayan 1-2 insan gördüm , bu ekipman cazibesi de benim başlama sebeplerimden birisi :) Seviyorum ekipman altında olmayı ya. Umarım sıkıntı bizde değildir :):)

yav kask mı takılır o motora bende teker denerken bunu kullanıyorum dedilerki düşersen çok tuzlu olmaz
hqdefault.jpg

tekerden görüntüler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar