Otobanda 150km hiz ile gelen tankslapper

Videoyu izledim birşey anlamadım, biz acemilerin anlayacağı türden bir olay değil sanırım😂

adam düşer düşmez gidon düzeldi; motor da bayağı gidiyor yol da düz... rölanti devrinde motorun bi 50 yaptığını düşünsek (kaç yapıyor bilmiyorum salladım). Adam bi taksi çevirse motorun peşinden takip etse yere devrilmeden motoru tutabilir.
HELAL OLSUN BE :)

Bir kere başıma geldi ama tabiki videodaki kadar şiddetli değildi. Hafif yokuş bozuk bi yolda 100 110km hızlardayken 4 5 kere sağ sol yaptı, o an istem dışı gazı kestim ve kurtuldum. Benim gazı kesmemden mi yoksa tamamen şans mı bilemiyorum. Belki gidon amortisörü olsa motorumda yaşamayabilirdim ama Allah'a şükürler olsun ki yırttım

arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştığınızda yapmanız gereken gaza biraz yüklenerek ön tekerin yer ile olan ilişkisini en aza indirmektir. Gaz verme esnasında gidonu düz tutarsanız motor kendini düzeltir.Gaz kesince motor daha çok öne yığılacağı için işiniz tamamen şansa kalmaktadır.

Kawasaki er5 ile saliseli birsey yasadim 100 km gibi suratle on tekerin yerden kesilmesini saglayacak rampadan gazlayarak gectim on teker asalta hafif yamuk degdi anlik yasayip duzelttim sansliydim

Ne güldüm jimi'nin esprisine ama ... taksiyle motosikletin arkasından yetişme sahnesini gözümde canlandırınca .... :mrgreen:

Adam salakça motordan düşüyor; peşinden taksiyle yetişmeye çalışıyor... :mrgreen: ...

Biri bunu filme alsın ... :mrgreen:

Ne güldüm jimi'nin esprisine ama ... taksiyle motosikletin arkasından yetişme sahnesini gözümde canlandırınca .... :mrgreen:

Adam salakça motordan düşüyor; peşinden taksiyle yetişmeye çalışıyor... :mrgreen: ...

Biri bunu filme alsın ... :mrgreen:

benim de aklıma ilk adam düştüğü zaman arkadaş çağırdı durdurdum sonra baktım ki motor dümdüz gidiyor... devam ettirdim, motor gözden kayboldu. aklıma geldi orada "45-50 ile de motor kendisi sabit gider dengesi de bozulmaz." diye bi iç geçirdim ve buraya yazdım :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştığınızda yapmanız gereken gaza biraz yüklenerek ön tekerin yer ile olan ilişkisini en aza indirmektir. Gaz verme esnasında gidonu düz tutarsanız motor kendini düzeltir.Gaz kesince motor daha çok öne yığılacağı için işiniz tamamen şansa kalmaktadır.

düz tutmaya çalıştıkça kötüye gitmiyor mu işler ? bide o kadar hareketli gidonda düzgün gaz açabilmek için rossi falan olmak lazım

Bu olay tekerci arkadasların basına sık geliyor mu?

bi çok kez lastiği hafif açılı yere indirdiğim oldu, tabi 90-100 km ye kadar hızlarda oldu bu. Ama hem gidonu gevşek tutuyordum hem de yaptığım motosikletin amortisörleri sanırım durumu absorbe edebiliyordu. hafif çırpmaları saymıyorum...
İvmelenme sert bir şekilde teker yere indiğinde,yere inme açısı da arttıkça olma ihtimali artıyor tabi.

" böyle bir şey başıma geldi ve ben gidonu bıraktım motor kendini topladı , kaza yapmadım " diyen kişi göstersin onu , alnından öpcem...

HUN

az daha koyup ybr alsaydı böyle bişeyle karşılaşmazdı işte

Çok berbat bir durum ben olsaydım eğer çok fazla yara almıştım. .

gidonu sıkmakla bu nasıl olacak allah aşkına uydurmayın ya belki etkisi vardır, sadece yüksek hızlarda olan bir şey ya da benim gördüğüm, izlediğim videolarda öyle. motorda uçak gibi türbülansa giriyor hızdan dolayı ondan dolayı diyorlar gavurlar. belki yanlıştır bilemem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------

İşin espirisi bir yanda da 50-60 km ile böyle gidon salladı gerçekten altıma yapacaktım..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar