otelci

adım İsmail PINAR kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde oturuyorum otel işletmeciliği yapmaktayım.45 yıldır motor biniyorum şu anda kullandığım motorlar honda CD 100 hıro ve BMW R 1150 RT bütün motorcu arkadaşların tekerinin düz basması dileğiyle kazasız sürüşler dilerim.:cat:

hoşgeldiniz.aradığınızdan fazlasını bulabileceğiniz bir yerdesiniz.
iyi vakit geçirirsiniz umarım:rendeer:

istanbulda otel şantiyesinde baya çalışmışlıgım vardır otel diyince aklıma geldi :)
hoşgeldiniz

HOŞ GELDINIZ SIZIN OTELDE KONAKLAMA mt uyelerıne artık bedava olur uyramı otelcı abi.)

Bundan böyle mt üyelerine tabikii konaklama ücreti talebimiz olmaz ne demek başımızın üstünde yeriniz var her zaman bekleriz.şeref verirsiniz

Foruma hoşgeldiniz.

Tavşanlı' da iki yıl okudum. (98-2000) Tavşanlı ile alakalı aklımdaki tek hatıra, spesifik bir kaç kişi dışında neredeyse tüm halkının öğrencileri sevmemesi idi. Özellikle gençleri kavga çkarmak için çok heveslilerdi.

Keyifli forumlar dilerim.

Bundan böyle mt üyelerine tabikii konaklama ücreti talebimiz olmaz ne demek başımızın üstünde yeriniz var her zaman bekleriz.şeref verirsiniz

teşekkur ederız abicim
eh artık o tarafa gezı yapan arkadaşlar sızde ugrar kannımca nede olsa konaklama bedava sagolasın var olasın
otelci abi:)

hoşgeldin müdürüm.bende otelciliği bıraktım askere gidiyorm.kütahyaya düşersem uğrarım tabiki.hayırlı işler:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz,Türkiye'nin ormanların içinde en güzel ilçesinde yaşıyorsunuz. Böyle güzel yol-tabiat olmaz,Eskişehir-Bursa-Balıkesir güzergahımı çöpe attım artık Kütahya-Tavşanlı üzerini kullanacağım.

MT ye hoşgeldiniz.
3 ay kadar önce Akdeniz tarafına giderken Kestirme yollardan giderek Tavşanlı'dan geçmiştim .
Meslekdaş sayılırız,Turizm-Kaplıca sağlık tesisi işletmeciliği yapıyorum.
Bende (kesintili 30 yıl),kesintisiz 16 yıldan beri motosiklet binicisiyim.Katılımcı olman dileklerimle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar